3 apps om je te helpen met verhuizen

huis met een tuin
Waarom kiezen voor een huis met een tuin?
10 maart 2021
Je veilig voelen in huis
Veilig voelen in huis: zo doe je dat!
24 maart 2021
apps om je te helpen met verhuizen

Apps om je te helpen met verhuizen

Stress! Dat is het eerste woord dat bij veel mensen omhoog komt als ze een paar dagen later gaan verhuizen. Naast het feit dat ze over het algemeen heel blij zijn met de keuze om te verhuizen (eindelijk dat droomhuis!), neemt de stress toe in de dagen naar de verhuizing toe. Er zijn gelukkig wat apps op de markt die het leven wat makkelijker maken. Wij noemen de 3 apps om je te helpen met verhuizen.

i-Cartons

Zie je door de dozen je spullen niet meer? Zorg dan dat je alles per doos registreert. Zo kun je met i-Cartons heel handig invullen in welke doos wat zit. Een ander voordeel is dat de app gratis is! Dus je kunt het sowieso proberen. Weg met die labels die er vanaf vallen of het besmeuren van dozen met allerlei teksten, vul het vanaf nu in in de app!

Moving planner

De app Moving planner is ideaal en helpt je bij het maken van een planning voor de verhuizing (zoals de naam al doet vermoeden). Je kunt heel eenvoudig een schema samenstellen en alles een kleurtje geven. Dit moet nog gedaan worden, dat is al gedaan. Houd al je taken bij in deze planner. Dit is ook een van de handige apps om je te helpen met verhuizen.

Floor plan creator

De floor plan creator is een handig app als je de ruimtes in je nieuwe huis wilt inrichten. Althans, je kunt een plattegrond maken om te kijken of al je meubels passen en of ze op de juiste plek staan. Deze handige app is ideaal als je even van tevoren wilt weten of alles wel gaat passen. Het is namelijk best lastig om dit in te schatten als je in een lege ruimte staat, meestal past er meer in dan je denkt!

Dit waren de drie apps om je te helpen met verhuizen. Zo wordt het allemaal een stuk makkelijker. En je kunt het jezelf nog makkelijker maken, door verhuizers in te huren die je helpen met sjouwen! Het team van Top Movers kan je hier heel goed bij helpen. Neem contact met ze op voor meer informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *