5 Tips om na een zakelijke verhuizing snel van start te kunnen!

verhuistips
Verhuis als een pro, 7 handige verhuistips!
23 januari 2019
Gaat jouw werk verhuizen? Check of jouw bedrijfsverhuizing goed is geregeld!
7 februari 2019
zakelijke verhuizing

We weten allemaal dat op zakelijk gebied tijd geld betekent. Je wil daarom natuurlijk niet onnodig kostbare tijd verspillen en na een zakelijke verhuizing zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen. Daarom in deze blog vijf handige tips!

Tip 1: Zakelijke verhuizing uitbesteden

Je kunt natuurlijk je personeel inzetten om met dozen te sjouwen, maar vaak blijkt dat minder efficiënt dan het inhuren van een verhuisservice. Vooral de ervaring ontbreekt vaak om als een georganiseerd geheel de verhuizing in goede banen te leiden. Bovendien wil je natuurlijk niet dat een van je werknemers door zijn of haar rug gaat en in de ziektewet belandt. De professionals van Top Movers kunnen je dan ook een hoop tijd en werk besparen!

Tip 2: De montageservice

Vooral bij zakelijke verhuizingen met bijvoorbeeld veel kantoormeubels kun je zeeën van tijd winnen door gebruik te maken van de montageservice van Top Movers. Ons ervaren montage team kan binnen mum van tijd grote meubelstukken demonteren en op de nieuwe locatie weer monteren!

Tip 3: De ICT service

Het afkoppelen en weer aansluiten van alle apparatuur kan een hoop gedoe geven en kost bovendien een hoop tijd. Je kunt tenslotte pas weer volledig aan het werk als alles optimaal functioneert. Daarom bieden wij de speciale ICT service. Met een duidelijk plan gaan de specialisten aan de slag om ervoor te zorgen dat alle apparatuur van het bedrijf zo snel mogelijk weer te gebruiken is.

Tip 4: De opleverservice

Vaak gaat er na een verhuizing nog flink wat tijd zitten in de oplevering van de oude locatie. Ook dit kun je toevertrouwen aan Top Movers, dankzij de handige opleverservice! Zo heb je nergens meer omkijken naar, wanneer je de deur achter je dicht trekt op moment dat de verhuiswagens de laatste dozen hebben ingeladen.

Tip 5: Breng je contacten op de hoogte

Een ander aspect van het verhuizen, is het tijdig op de hoogte brengen van al je contacten. Hoe vaak komt het niet voor dat er nog maanden lang post wordt verstuurd naar het oude adres? Om er zeker van te zijn dat je niets mist, kun je nog enige tijd gebruik maken van de doorzendservice van PostNL. Maar voor je zakelijke contacten is het natuurlijk belangrijk dat ze bijtijds op de hoogte zijn. Vergeet ook vooral niet om alvast nieuw briefpapier, visitekaartjes en dergelijke te bestellen en pas ook het adres aan op de website. Ook op social media als Facebook is het van belang om het juiste adres te vermelden.

 

 

2 Comments

  1. Sarah de Leeuw schreef:

    Het is als bedrijf erg belangrijk goed en tijdig te verhuizen. Geen gek idee om een verhuisbedrijf alles te laten doen. Wij zijn een keer verhuisd in hetzelfde gebouw en toen heb ik veel moeten sjouwen.

  2. Marie de Jonge schreef:

    Een bedrijfsverhuizing is een hele organisatie heb ik gemerkt. Het is inderdaad fijn om dit uit te besteden. Ook is het verstandig om een goede ICT ploeg aanwezig te hebben, zodat je geen vertraging oploopt doordat pc’s nog aangesloten en opgestart moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *