Aan dit housewarming cadeau zou je nooit denken!

nieuw bedrijfspand
Nieuw bedrijfspand? Zorg dat je dit ongedierte niet hebt!
20 augustus 2019
office warming
Tijd voor een office warming? Zo moet het niet!
4 september 2019
housewarming cadeau

Housewarming cadeau

Heb je binnenkort een housewarming van iemand? Dan is het tijd om een housewarming cadeau te kopen. Een house warming cadeau is een leuke manier om iemand als het ware thuis te laten voelen in zijn of haar nieuwe huis. Je kunt iets aanschaffen voor de inrichting om het interieur wat op te leuken. Of ga juist voor een handig housewarming cadeau, iets voor in de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Wij hebben hieronder een aantal housewarming cadeaus genoemd waar je waarschijnlijk niet direct aan denkt! Maar deze zijn juist handig of leuk om te geven (en om te krijgen natuurlijk). Wel moet je even zelf aan de slag!

Creatief housewarming cadeau

Ben je graag creatief bezig? Dan is het altijd leuk om zelf een housewarming cadeau te maken voor iemand! Wat dacht je van een starterskit voor plantjes? Of een beker met een te gek patroon erop? Hieronder zijn een aantal ideeën die echt heel makkelijk zijn om te maken. Ideaal als je graag creatief bent, maar misschien geen tijd hebt voor om een uitgebreid cadeau te geven:

Wijnliefhebber al vriend of vriendin?

Is je vriend of vriendin een liefhebber van wijn? Dan is het zeker leuk om hier iets mee te doen voor je housewarming cadeau! En dan hebben we het niet over het simpelweg geven van een fles wijn of een glazenset. Nee, met net wat meer moeite kun je hele leuke en unieke cadeaus geven. Zie de tips hieronder:

Kind kan de was doen

Gaat je kind op zichzelf wonen en zoek je een housewarming cadeau? Dat kan best een uitdaging zijn. Want ga je voor iets leuks voor in huis of geef je een goede start door spullen te kopen die de basis vormen van een huishouden? Als je voor het laatste wil gaan, dan kun je hieronder zien wat je allemaal kunt geven. Misschien dat een hele mand wat veel is, maar je kunt ook een deel van de ideeën hieronder geven. Een goeie start is het zeker!

Je hebt vast wat inspiratie kunnen halen uit de bovenstaande voorbeelden. Het wordt misschien nog lastig kiezen.. Mochten degenen waarvan je een housewarming hebt binnenkort nog geen verhuisservice hebben, dan kun je dat overlaten aan Top Movers. Top Movers pakt elke kleine of grote verhuizing professioneel aan. Neem contact met ze op om te kijken naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *