Aansluit service

housewarming party 
Housewarming party
14 mei 2018
verhuisstress bij dieren
Video: VERHUISSTRESS BIJ HUISDIEREN?! | Verhuisvlog #2
22 mei 2018
aansluit service

Ons bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid. De zaken gaan zo goed, dat ons huidige kantoor te klein is geworden en dus werd het de hoogste tijd om te gaan verhuizen. Een van de dingen waar ik het meest tegenop zag, was alle apparatuur… Om alles zo snel mogelijk weer in bedrijf te kunnen nemen, heb ik daarom gekozen om gebruik te maken van de aansluit service van Top Movers.

De verhuizing

We hebben een week uitgetrokken om samen met de medewerkers de verhuizing naar ons nieuwe gebouw uit te voeren. Een paar gaan er vast aan de slag in het nieuwe pand. De rest begint in het oude kantoor met het opruimen en uitzoeken van de spullen die wel en niet mee gaan naar onze nieuwe stek.

Top Movers

Als alle spullen zijn uitgezocht, gesorteerd en de oude rommel is weggedaan, komt de verhuisploeg van Top Movers. Je merkt direct dat onze verhuizers dit vaker hebben gedaan en het inpakken gaat dan ook vliegensvlug. Alle grote meubelstukken worden vakkundig gedemonteerd en ingeladen. Ik ben dan ook erg blij dat we dit niet allemaal zelf hoeven te doen en we ons kunnen richten op zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen gaan.

Kabeltjes en stekkertjes

Met de aansluit service van Top Movers kunnen we er gelukkig van op aan dat alle apparatuur straks weer gewoon werkt zoals het hoort. Zelf ben ik niet al te technisch en ik krijg persoonlijk de kriebels van al die kabeltjes en stekkertjes die tevoorschijn komen bij de verhuizing. De aansluit service is daarom een echte uitkomst.

Aansluit service

Op de oude locatie wordt alle apparatuur netjes afgekoppeld en voorzichtig ingepakt. Eenmaal aangekomen op de nieuwe bestemming gaat de Top Movers crew aan de slag om alle apparatuur direct op de goede plek te zetten. Alle kabels worden netjes weggewerkt en alle apparatuur wordt weer aangesloten.

Snel weer aan het werk

Als alles is verhuisd en alles op z’n plek staat in ons nieuwe kantoor, kunnen we tevreden terugkijken op een snelle en geslaagde bedrijfsverhuizing. Het team van de aansluitservice voert nog een laatste check uit, om er zeker van te zijn dat alles weer naar behoren werkt. En dat doet het ook. Proficiat, dat betekent natuurlijk tijd voor de champagne!

Een nieuwe start

De maandag daarop kunnen al mijn werknemers direct aanschuiven aan hun nieuwe werkplek. We hoeven alleen maar onze knop aan te zetten, en we kunnen weer met frisse zin aan de slag! Op een nieuwe plek, in een nieuw gebouw. Een nieuwe start, waar we allemaal ontzettend veel plezier in hebben.

Ik had er niet aan moeten denken om nog weken te klooien met alle apparatuur en de nodige technische mankementen en ben dan ook ontzettend tevreden met de aansluit service van Top Movers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *