Bedrijfsverhuizing? Zo moet het niet!

verhuizen naar het buitenland
Ik vertrek!
10 april 2019
Dit gezin verhuist altijd
Dit gezin verhuist altijd
24 april 2019
Bedrijfsverhuizing? Zo moet het niet!

Bedrijfsverhuizing

Heb je een bedrijfsverhuizing voor de boeg? Weet dan in ieder geval hoe je het niet moet doen… Er zijn namelijk heel veel dingen die fout kunnen gaan bij een bedrijfsverhuizing. Je moet met zoveel dingen en mensen rekening houden dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Wat je niet moet doen? Doe het vooral niet allemaal zelf! Want dan kan het nogal eens mis gaan, zoals in dit filmpje! Ondanks dat dit geen bedrijfsverhuizing is, kan je al wel raden wat er allemaal mis kan gaan als je bedrijf gaat verhuizen.

Maar hoe moet het dan wel? Dat is dan natuurlijk een goeie vraag. Er zijn sowieso verschillende verhuizingen mogelijk. Zo kan je voor een heel succesvolle verhuizing gaan of vooral voor een efficiënte verhuizing. Voor beide opties valt wat te zeggen. We lichten het hieronder toe.

Succesvolle verhuizing

Wat is dan precies een succesvolle verhuizing? Simpel gezegd is het natuurlijk een verhuizing die loopt zoals je in gedachten had. Een verhuizing waarbij alles op rolletjes loopt en er niet van het schema wordt afgeweken. Er is tijdens de verhuizing niks gebroken en alle apparatuur werkt nog. En dat laatste is natuurlijk helemaal fijn om te hebben! Anders loop je het risico dat je daar ook nog een kostenpost hebt.

Je hebt ook een succesvolle verhuizing als iedereen happy is met de verhuizing. Vergeet dat zeker niet! Het is belangrijk dat werknemers tot op zekere hoogte betrokken zijn bij de verhuizing. Dit kan echt bijdragen aan een succesvolle verhuizing.

Efficiënte verhuizing

En wat is dan een efficiënte verhuizing? Dat is er eentje waar misschien iets minder aandacht aan de te verhuizen spullen wordt besteed. Hierbij gaat het erom dat er op een snelle manier verhuisd kan worden. Rechttoe rechtaan, alles is gelabeld, heeft een kleurtje of een krabbeltje op een doos. Alles is zo in de bus ingedeeld dat als het uit de bus komt het gelijk goed staat in de nieuwe ruimte. Dat is op en top efficiëntie!

Als je op een efficiënte manier gaat verhuizen, kan het zijn dat je wat minder rekening houdt met de wensen van het personeel. Dat kan natuurlijk wel in een kleine mate, maar zorg ervoor dat je het personeel niet uit het oog verliest tijdens een efficiënte verhuizing!

Ben je van plan om te verhuizen met je bedrijf of weet je dat je baas binnenkort wil verhuizen? Dan kan je Top Movers inhuren om de bedrijfsverhuizing te doen! Professionaliteit en een goede service staan voorop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *