Zo bespaar je op de kosten van een zakelijke verhuizing

inpakken
Tips om inpakken voor je verhuizing makkelijk te maken
18 december 2019
ontzooien
8 tips om je huis volledig te ‘ontzooien’
6 januari 2020

Als het goed gaat met je bedrijf, dan kan het gebeuren dat je na verloop van tijd toe bent aan een nieuwe bedrijfslocatie. Je bent simpelweg uit je pand gegroeid. Als je een nieuw bedrijfspand hebt gevonden is het tijd om je verhuizing te plannen. Wanneer je je gaat verdiepen in een zakelijke verhuizing zul je ontdekken dat hier flink wat tijd en hiermee geld kan gaan zitten. Wij helpen je graag om deze kosten binnen de perken te houden. Met deze tips bespaar je gegarandeerd kosten op je zakelijke verhuizing. 

1. Kies voor een professioneel verhuisbedrijf

Het klinkt misschien als ‘Wij van WC-eend adviseren WC-eend’, maar het is wel echt zo. Als je kiest voor een vakkundig verhuisbedrijf kun je veel kosten besparen. Ten eerste zijn ervaren verhuizers veel minder tijd kwijt met het overbrengen van jouw spullen. Wij maken een goede inschatting van het werk dat jouw zakelijke verhuizing gaat kosten, en selecteren de juiste ploeg voor de klus. Daarnaast ben je er bij ons van verzekerd dat jouw spullen veilig overkomen. Wij staan garant voor jouw spullen. Hiermee bespaar je onvoorziene kosten van schade aan eigendommen. 

2. Zorg voor een reële planning 

zakelijke verhuizing

Je kunt de kosten van een verhuizing berekenen door alleen te kijken naar de kosten van het verhuispersoneel. Waar bij de meeste bedrijven echter de meeste kosten in zitten is de verloren tijd van een verhuizing. Wanneer jouw personeel een halve dag niet kan werken, omdat de werkplekken verhuisd moeten worden, kost dit enorm veel. Deze uren krijg je immers niet meer terug. Als de verhuizing goed is voorbereid kunnen wij er bijvoorbeeld op een dag in het weekend voor zorgen dat alle spullen naar de nieuwe locatie worden verhuisd. Zo kunnen je medewerkers zo snel mogelijk weer  hun werkplek inrichten en aan het werk. 

3. Een voorbereid mens telt voor twee

voorbereiding

Als je er op de dag van de verhuizing achter komt dat een verhuislift tóch wel handig was geweest, dan kan dit veel overbodige uren kosten. Denk daarom van tevoren goed over na welke spullen je nodig hebt voor de verhuizing. Schakel medewerkers eventueel in bij het inpakken op de oude locatie. Als je van tevoren de inboedel hebt ingepakt, scheelt dit tijdens de verhuizing veel tijd. Eenmaal op de nieuwe locatie aangekomen kunnen jouw medewerkers de door hen ingepakte dozen ook weer snel uitpakken. Heb je hier wat extra hulp bij nodig? Wij hebben een groot aantal handige medewerkers die kunnen helpen bij bijvoorbeeld het monteren van meubels of het opnieuw inrichten van kantoren.

4. Kies een verhuisbedrijf in de buurt

Voorrijkosten kunnen een flinke kostenpost zijn. Als je kiest voor een verhuisbedrijf bij jou in de buurt kun je deze onnodige kosten besparen. Top Movers heeft een landelijke dekking aan verhuisbedrijven. Er is dus altijd wel een verhuisbedrijf bij jou in de buurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *