De grootste verhuis blunders OOIT!

duurzaam verhuizen
Dit is pas duurzaam verhuizen!
24 juli 2019
Hier zijn vrouwen gewoon beter in!
Hier zijn vrouwen gewoon beter in!
7 augustus 2019
Verhuis blunders

Verhuis blunders

Er gaan vaak veel dingen goed. En er gaan vaak veel dingen fout. Verhuis blunders komen dan ook zeker voor! Dan hebben we het óók over de voorbereidingen op het verhuizen. Want juist dan is er een moment dat alles samen moet komen, dat alles moet passen en vooral dat alles heel aankomt op het nieuwe adres. Die laatste kan soms een uitdaging zijn… Dit zijn de grootste verhuis blunders OOIT.

Chateau Meiland

Wereldberoemd in Nederland, Chateau Meiland. Het programma op SBS6 waar menigeen naar kijkt. Nog niet eens verhuisd en het ging al mis:

Verhuisdozen zijn écht handig

Dit is de reden dat er verhuisdozen zijn bedacht. Zodat je je kasten uit kunt ruimen en in dozen kunt bewaren! Dat is niet voor niets… Deze jongens dachten daar anders over. Onderschat nooit de zwaartekracht!

Verhuis blunders die je ver van tevoren kunt zien aankomen

Dit kan alleen maar fout aflopen…

Meten is weten: verhuis blunders

De een is beter in rekenen als de ander. Iedereen ziet toch dat dit niet gaat passen?

En om nog even af te sluiten, wel tien blunders op een rij in het onderstaande filmpje:

Mocht je denken, dit zou mij ook kunnen overkomen, dan is het wijsheid om een professioneel bedrijf in te schakelen. Ook als je denkt dat je het wel allemaal zelf kunt doen, kan het zeker veel werk schelen als je dit uit handen geeft aan Top Movers. Met hun ervaren team kunnen ze je helpen om je spullen zo goed mogelijk te verhuizen naar je nieuwe woonhuis of kantoor. Neem contact met ze op om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *