De kortste verhuizing allertijden

verhuisdozen inpakken
Verhuisdozen inpakken: zo doe je dat
11 november 2020
Duurzaam verhuizen
Duurzaam verhuizen: hoe doe je dat?
25 november 2020
De kortste verhuizing allertijden

Bij een zakelijke verhuizing denk je misschien vooral aan het verhuizen van het ene pand naar het andere pand. Terwijl een interne verhuizing misschien wel veel vaker voorkomt. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat twee afdelingen van plek wisselen, of dat het bedrijf gereorganiseerd wordt. 

Actueel

Veel bedrijven zijn op dit moment bezig om hun werkplekken op een andere manier in te delen. Door de coronacrisis hebben zij geleerd dat thuiswerken een mooie oplossing is voor veel medewerker. Misschien blijven zij dit in de toekomst wel een paar dagen per week doen. Het kantoor wordt dan alleen gebruikt voor overleg en voor flexplekken. Daarnaast is het voor de toekomst belangrijk om op voldoende afstand van elkaar te kunnen werken. In veel kantoren is dit nog niet het geval. Het is dan ook een perfect moment voor een interne verhuizing.

Veel werk

Een interne verhuizing kost meestal net zoveel tijd als een externe verhuizing. Je moet kleine spullen nog steeds inpakken en je loopt nog steeds met zware bureaus te sjouwen. Nu is dit ons dagelijks werk, maar het is voor jouw bedrijf waarschijnlijk geen alledaagse bezigheid. Onderschat het werk van een interne verhuizing daarom niet. Het kan rendabel zijn om je medewerkers niet te vermoeien met het extra werk van een verhuizing en een professioneel verhuisbedrijf als Top Movers in te schakelen. Jouw eigen medewerker hebben immers weinig ervaring met verhuizen, waardoor het onnodig lang kan duren. Daarnaast zijn onze verhuizers verzekerd tegen een ongelukje. Wanneer er schade ontstaat tijdens de verhuizing wordt deze gewoon vergoed. Wanneer het gaat om interne verhuizingen kunnen wij jouw bedrijf alle zorgen uit handen nemen.

Juist nu!

Wordt jouw kantoorpand op dit moment niet gebruikt? Dan is dit het perfecte moment om kritisch te kijken naar de werkplekken. Werkt iedereen nog op de beste plek? Of zou het misschien beter kunnen? Door de ervaring van het afgelopen jaar merken veel bedrijven bijvoorbeeld dat hun kantoortuin niet altijd even functioneel is. Daarnaast is het ook vaak niet mogelijk om op voldoende afstand van elkaar te werken. Wanneer je jouw kantoor toekomstbestendig wilt indelen kan het de moeite waard zijn om een interne verhuizing te overwegen. Wanneer de medewerkers weer op kantoor komen worden zij in een vernieuwd en verbeterd kantoor ontvangen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een zakelijke verhuizing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of een offerte. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *