De leukste woonbladen om je voor te bereiden op je verhuizing

verhuizen met kinderen
Tips voor verhuizen met kinderen
16 september 2020
interieurtrends
Interieurtrends voor jouw nieuwe woning
30 september 2020
De leukste woonbladen om je voor te bereiden op je verhuizing

Bij een verhuizing hoort het inrichten van een nieuwe woning. Het is dan leuk om met tijdschriften inspiratie op te doen. Je kunt tegenwoordig natuurlijk ook gebruik maken van bijvoorbeeld Pinterest, maar echte woonbladen blijven leuk om doorheen te bladeren. We geven je vandaag tips voor de leukste woonbladen.

VTwonen

VTwonen staat uiteraard bovenaan dit lijstje van woonbladen. Het is misschien wel het bekendste woontijdschrift van Nederland. Het verschijnt iedere maand. VTwonen staat bekend om het onderdeel waar je bij verschillende huizen kunt binnenkijken. Je vindt er ook de laatste woontrends en mooie foto’s van inspirerende huizen. Wil je iemand een woontijdschrift cadeau doen? Dan is VTwonen de meest veilige keuze.

Ariadne At Home

Ariadne At Home is een enorm gezellig woontijdschrift. Je vindt er bijvoorbeeld veel zelfmaakideeën waarmee je stap voor stap zelf leuke dingen kunt maken voor in huis. Voor liefhebbers van brocante verschijnt er 8 keer per jaar de Brocante Special. Als je houdt van een romantische landelijke stijl, dan is Ariadne At Home zeker iets voor jou.

Eigen Huis en Interieur

Ben je gek op design? Dan moet je zeker eens een exemplaar van Eigen Huis en Interieur aanschaffen. Dit is een van de mooiste en meest inspirerende woonbladen van Nederland. Je vindt er prachtige reportages van jaloersmakende huizen, maar ook verhalen van bijvoorbeeld architecten,

Landleven

Voor de liefhebber van landelijk wonen is Landleven onmisbaar. Verwacht in dit blad vooral mooie woonboerderijen, tips om fruit uit eigen tuin in te maken en prachtige foto’s van de mooiste plekjes van Nederland. Naast interieur vind je in dit tijdschrift bijvoorbeeld ook veel tips om je tuin te onderhouden. Het verschijnt tien keer per jaar.

Seasons

Seasons is een mooi blad als je inspiratie zoekt voor zowel de tuin als het interieur. Hun motto is ‘genieten van het pure leven’, dat zie je in het tijdschrift terug. Je vindt er reportages van inspirerende huizen en tuinen. Daarnaast worden er heerlijke recepten gedeeld, die uiteraard meegaan met de seizoenen. Ook voor reisinspiratie ben je bij Seasons aan het goede adres. 

Stijlvol Wonen

Gaat jouw hart sneller kloppen van een prachtig ingerichte showroom van een woonwinkel? Dan is Stijlvol Wonen ongetwijfeld het tijdschrift voor jou. Je vindt hier eindeloos veel inspiratie om je huis prachtig te stylen. De stijl is tijdloos en puur. De laatste trends zal je in dit tijdschrift dan ook niet terugzien. Stijlvol Wonen verschijnt acht keer per jaar. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *