Deze mensen heb je écht nodig in je verhuisploeg

voorbereiden
Voorbereiden op je verhuizing? Klaar voor de start, af!
10 juni 2020
bedrijfsverhuizing
Bedrijfsverhuizing: deze typetjes kunnen niet missen in je verhuisploeg
24 juni 2020
Deze mensen heb je écht nodig in je verhuisploeg

Wie kunnen we beter om klustips vragen dan Martien Meiland? Heb jij iets gehad aan deze praktische klustips? Als je gaat verhuizen is het fijn als je een beetje handig bent, zodat je kleine klusjes in huis zelf kunt aanpakken. Je kunt alleen niet alles zelf doen, daarom is onze nummer 1 klustip: ken je kwaliteiten en durf om hulp te vragen. In deze blog vertellen we je meer over het samenstellen van je topteam bij het verhuizen. Wie kun je het beste vragen voor jouw verhuisploeg?

Het organisatietalent

Als je niet zo goed bent in opruimen en organiseren, zorg dan dat je een organisatietalent betrekt bij het inpakken. Door al je spullen eens goed uit te zoeken en op te ruimen begin je op een georganiseerde manier aan je verhuizing. Ook hoef je geen spullen in te pakken die je eigenlijk niet meer nodig hebt.

De professionele verhuizer

Tenzij het je leuk lijkt om op deze manier jouw spullen naar je nieuwe woning te verhuizen, raden wij aan om een professioneel verhuisbedrijf als Topmovers in te schakelen. Wij horen van veel klanten dat ze het achteraf heel fijn vonden dat wij met onze ervaring snel en efficiënt kunnen werken. Wij zorgen ervoor dat we op één dag alle meubels en spullen naar je nieuwe woning verhuizen, en indien gewenst ook op hun plek zetten. Daarnaast hebben wij alle spullen bij ons om je meubels zonder schade aan je muren of je rug naar binnen te brengen.

De klusser

Je kent het vast wel: er zijn altijd klusjes die je ‘ooit’ nog eens moet oppakken. Je stelt ze soms maanden uit, maar ze blijven in je hoofd zitten. Zorg ervoor dat je dat tijdens jouw aankomende verhuizing weet te voorkomen en schakel iemand in die je met al deze kleine klusjes helpt. Een lamp ophangen, plintjes leggen en een muur schilderen; je kunt het allemaal zelf maar het is heerlijk als iemand het voor je doet. Zo voorkom je dat je to do lijst oploopt en je deze klussen maar voor je uit blijft schuiven. 

De schoonmaker

Hoe heerlijk is het als je na je verhuizing direct in een schoon huis wakker wordt? Het laatste lid van je verhuisploeg is daarom iemand die je kan helpen met schoonmaken. Je voelt je hierdoor meteen thuis in je nieuwe huis en je kunt je spullen in een schone ruimte uitpakken. 

Zo, hiermee is jouw verhuisploeg helemaal compleet. Mogen wij deel uitmaken van jouw verhuisploeg? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *