Deze ultieme DIY Ikea hacks wil je!

hitte bij verhuizing
Hoe overleef je hitte bij verhuizing?
15 mei 2019
Zakelijke verhuizing
Opletten geblazen!
29 mei 2019
DIY

DIY

DIY, Do It Yourself. Het is steeds populairder geworden de afgelopen jaren. Zelf iets aanpassen of maken voor in huis. En hoe leuk, je kan namelijk ook de meubels van Ikea wat oppimpen tot hele originele items in huis. Zoals we allemaal weten zijn Ikea meubels vaak niet zo duur. Door er een eigen twist aan te geven, kan je op een goedkope manier je huis er verzorgd uit laten zien! Je boekenkast of hanglamp was nooit meer hetzelfde. Wij hebben een aantal hacks met Ikea spullen op een rijtje gezet. Of je nou gaat verhuizen of op zoek bent naar inspiratie voor in huis, hier komen ze!

Billykast

De immens populaire Billykast is heel handig. Er zijn soms creatievelingen die er een totaal ander meubel van maken. Echter denken wij dat dat een beetje zonde is. Immers, iedereen heeft iets aan een boekenkast. Wel kan je de Billy boekenkast nog een stuk mooier maken, zoals te zien is hieronder. Een knap staaltje DIY! Laat de kast doorlopen tot het plafond en maak er een mooie trap bij. Je eigen bibliotheek in huis dus!

Voor je tijdschriften of toch niet?

Opbergers voor papieren en tijdschriften zijn handig. Maar je kan ook deze opbergers Knuff, oppimpen tot opbergers voor de post in de gang. Ideaal! Zo kan je voor iedereen in huis een eigen postvakje maken. Of je sorteert het op reclame of belangrijke brieven. Je hebt alleen een plank en een aantal van deze Knuff opbergers nodig. Zet ze aan elkaar en verf in een leuk kleurtje. Klaar is kees!

DIY

Van een krukje een tafeltje maken

Hoe maak je van een krukje een tafeltje voor je kind om aan te zitten? Heel simpel! Neem onderstaande kruk en laat je kind er op zitten. Ideaal voor als je vooral geen verfvlekken op je eettafel wilt. Deze DIY is ideaal dus als je kinderen hebt. Mocht je meer dan één kind hebben, dan raden we wel aan om een ‘echt’ tafeltje te kopen.

Plantenzakje, ehm plantenbakje

Maak van een zakje een plantenbakje! Dit is wel echt de makkelijkste DIY. Ikea verkoopt namelijk veel van dit soort zakjes waar je spullen in kan bewaren. Dus waarom niet als plantenbakje? Zorg er wel even voor dat je de plant in een waterdicht bakje zet. Anders loopt het water er linea recta uit en dat is zonde!

Zo zie je maar dat je met een aantal DIY Ikea hacks een heel eind komt om je (nieuwe) huis wat op te pimpen. Mocht je het grootser aan willen pakken, dan kan je het zo doen. En als je een verhuizing in de planning hebt staan, zorg dan dat je een professioneel team inschakelt om je te helpen. Zo kan jij je lekker bezig houden met deze creatieve DIY’s! Het team van Top Movers staat graag voor je klaar om alles te regelen rondom de verhuizing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *