U kunt voor uw verhuizing gebruik maken van de verhuisservice van Top Movers, waarbij wij onze dienstverlening geheel op maat aanbieden. U wilt bijvoorbeeld alleen gebruik maken van onze verhuiswagen met chauffeur? Dat kan! Zo bent u vaak goedkoper uit, dan wanneer u zelf een busje huurt. Bovendien kunt u ervan op aan dat uw spullen zo veilig van A naar B worden verhuisd.

Wij leveren altijd maatwerk voor iedere verhuizing. Om uw situatie beter in te schatten, maken wij onderscheid tussen de volgende gezinssituaties:

Samenwonen

Gezinnen

55+

Senioren

Grote stukken verhuizen

De kleinere items uit uw woning kunt u misschien gemakkelijk zelf inpakken en vervoeren. Maar hoe zit dat met dat enorme wandmeubel, die piano of vleugel of uw witgoed? Top Movers weet daar wel raad mee en krijgt alles ongeschonden op de gewenste locatie.

In- en uitpakken

Het kan zijn dat u graag zelf op uw gemak uw spullen in- en uitpakt, maar misschien ziet u dit helemaal niet zitten of bent u gewoonweg niet in staat dit zelf te doen. In dat geval kunt u rekenen op de ervaren inpakkers van Top Movers, die u al dit werk uit handen kunnen nemen. Zo wordt alles op de juiste manier veilig ingepakt en is alles wat wij voor u inpakken, automatisch verzekerd.

Verhuisadvies

Als u verhuist, moet er vaak een heleboel geregeld worden. Soms kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken. Top Movers kan u in contact brengen met bedrijven of instellingen die passende adviezen verlenen. Bijvoorbeeld beveiligingsadvies of raadgeving over isoleren, een andere inrichting of de tuin meteen grondig aanpakken? Verhuizen is vaak ook hét moment om de WOZ-waarde tegen het licht te houden. Ook hiervoor kunnen wij u in contact brengen met een specialist die kosteloos bemiddeld.