Dit gezin verhuist altijd

Bedrijfsverhuizing? Zo moet het niet!
17 april 2019
Zonder checklist kan het dus zo ontzettend misgaan!
1 mei 2019
Dit gezin verhuist altijd

Iedereen is weleens in zijn of haar leven verhuisd. Of er komt binnenkort weer een verhuizing aan! Maar er zijn een aantal mensen die altijd aan het verhuizen zijn. Ze hebben dan ook niet veel spullen om te verhuizen elke keer, ze leven in hun camper en reizen de hele wereld rond, zoals bijvoorbeeld dit gezin:

Waar is die veilige basis?

Dit gezin pleit dan ook om je leven te ‘downsizen’ en meer tijd door te brengen met het gezin. Klinkt ideaal en dat is het ook misschien, maar toch echt niet haalbaar voor velen.. En er zijn ook nogal wat nadelen te noemen van een leven zoals dit (kinderen kunnen geen vriendjes maken, je kan je ontheemd gaan voelen of onveilig omdat je geen vaste basis hebt)

Hoe vaak verhuizen mensen gemiddeld?

Als je ook zeker niet het type bent om zo’n leven te hebben, zal het wel zo zijn dat je af en toe verhuisd bent in je leven. Maar hoe vaak verhuizen mensen gemiddeld in hun leven? Mensen verhuizen gemiddeld zeven keer in hun leven. En dat is eigenlijk best wel vaak als je erover nadenkt! Het is natuurlijk een gemiddelde, dus zo verhuist de een elke paar jaar en verhuist de ander bijna nooit.

Stadsmensen vs. niet-stadsmensen

Wat vooral opvalt is dat mensen in de stad vaker verhuizen dan mensen die niet in de stad wonen. Mensen die buiten de stad wonen zien hun huis dan ook niet als iets tijdelijks en blijven er het liefst zo lang mogelijk wonen. De stadsmensen zien hun woning vaak als iets tijdelijks. Een appartement is niet helemaal wat ze voor ogen hebben voor de rest van hun leven en ze gaan dan ook na een aantal jaar uit de stad weg om groter te wonen. En ook is het vaak zo dat ze daarna nog een keer verhuizen omdat ze eerst voor een tussenwoning zijn gegaan!

Hoe vaak heb jij een verhuizing in je leven gehad? En komt er misschien binnenkort weer een verhuizing aan? Zorg dan dat je professionele verhuizers inhuurt die je kunnen helpen bij het verhuizen. Het team van Topmovers is professioneel en staat graag voor u klaar. Ook is het mogelijk om kasten door Topmovers weer in elkaar te laten zetten of laat ze meehelpen inpakken. Neem contact met ze op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een verhuizing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *