Dit is pas duurzaam verhuizen!

Zo wordt jouw kantoor het tofste kantoor in de wereld!
Zo wordt jouw kantoor het tofste kantoor in de wereld!
15 juli 2019
Verhuis blunders
De grootste verhuis blunders OOIT!
31 juli 2019
duurzaam verhuizen

Dit moet je doen

Duurzaam verhuizen. Is dat een optie? Zeker wel! Er zijn een aantal dingen die je kunt doen waardoor jouw verhuizing een stuk groener wordt. Met verhuizen zul je altijd wel een aantal handelingen moeten verrichten die niet per se groen zijn. Maar door dus te letten op een aantal zaken ben je wel een stuk groener bezig. Wij geven een aantal tips hoe je dit kunt doen. Op naar duurzaam verhuizen!

Groen zijn is de trend van nu. We zijn met z’n allen al veel bewuster van het milieu en vooral ook bewuster van de de consequenties van hoe we omgaan met het milieu.

Gooi spullen niet zomaar weg

Als je je hele hebben en houwen in gaat pakken, zul je vast dingen tegenkomen die je niet meer nodig hebt. Of die al wat verouderd zijn. En wat doe je daar dan mee? Die geef je weg! Zorg dat je je oude spullen, die nog bruikbaar zijn, richting een kringloop winkel brengt. Of zet het op Marktplaats of geef het aan vrienden of familie. Als de spullen echt onbruikbaar zijn, zorg dan dat je dit op de juiste manier in de afvalbak gooit. Plastic bij plastic, karton bij karton etc.

Duurzaam verhuizen is duurzaam boenen

Als je je oude huis verlaat en je nieuwe huis betreedt, zul je vast en zeker van plan zijn om de boel eens te boenen. Zorg dat je dit op een duurzame manier doet. Gebruik schoonmaakmiddelen die duurzaam zijn en niet veel schade brengen aan het milieu.

Nieuwe inboedel kopen?

Duurzaam verhuizen kun je ook heel goed doen door niet een heel nieuw interieur te kopen als je het nieuwe huis intrekt. Natuurlijk zullen sommige dingen wel moeten misschien. Maar kijk vooral ook naar de alternatieven die je hebt. Ga langs de kringloopwinkel voor een mooie tweedehands boekenkast of struin heel Marktplaats af voor iets moois voor in je huis. Door op deze manier met spullen om te gaan, ben je veel groener bezig. En als je lekker creatief bent, kun je die nieuwe kast of tafel altijd nog een likje verf geven. Zo is ie weer als nieuw.

Mocht je nog op zoek zijn naar een bedrijf dat jou kan helpen met de verhuizing, dan kan Top Movers jou helpen! Ze hebben jarenlange ervaring met verhuizen en zullen ook jou tijdens de verhuizing bij staan. Hulp nodig met monteren van kasten? Geen probleem. Kijk wat ze voor jou kunnen betekenen!

1 Comment

  1. bouwmanager schreef:

    Ik ben een renovatie aan het plannen van mijn huis, aangezien ik met mijn familie aan het settelen ben. Daarom breng ik nu vooral tijd door in de tuin. Wat een tof artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *