Dit zijn de woontrends van 2021

verhuizen naar de stad
Dit is waarom je wilt verhuizen naar de stad
30 december 2020
Opruimen voor de verhuizing
Opruimen voor de verhuizing volgens de Marie Kondo methode
13 januari 2021
woontrends van 2021

Woontrends van 2021

Ga je binnenkort verhuizen en wil je een nieuw interieur? Dit is natuurlijk het moment om helemaal je woonhuis on trend in te richten. En als je dan toch al bezig bent met verhuizen en opnieuw inrichten, dan is het des te leuker als je daar een nieuw interieur bij neemt. Of je nu een klein of groot budget hebt, je kunt zeker mee met de woontrends van 2021. 

(Exotische) planten

Vaak lopen trends wat in elkaar over, dit zie je ook bij de trends van 2020 en 2021. Zo waren het hebben van planten al een groot ding afgelopen jaar, het komende jaar is dit niet anders. Hoe mooier en exotischer hoe beter. Ook is het de trend om een center piece te nemen in je interieur. Je zou dus zeker kunnen overwegen om dit dan een grote tropische plant te laten zijn in een mooie hoge pot. 

Doe maar duurzaam

Duurzaamheid is al een hele tijd een hot topic. En ook aankomend jaar ontkom je er niet aan. En dat is maar goed ook, want het is belangrijk dat we allemaal wat beter nadenken over wat we in huis nemen en hoe lang we iets gebruiken. En vooral wat er ook na het gebruik mee gebeurt! Is het afbreekbaar of blijft het eeuwenlang bestaan als je niet oplet? Ga voor natuurlijke en duurzame materialen, zoals zeegras lampen of houten salontafels van duurzaam hout.

Vandaag is grijs

Witte muren zijn zo 2020, grijze muren is wat je tegenwoordig moet hebben! Wit is een stuk saaier en met verschillende grijstinten krijg je een heel ander effect in huis. Bij het woord grijs denk je misschien niet aan spannende muren, maar het is juist een fijne kleur om mee te werken. Je hoeft niet voor antracietgrijs te gaan, maar een grijstint die bijvoorbeeld een beetje beige achtig is, geeft al een enorm verschil en warm effect!

Kiekeboe

Een trend die ook doorloopt in het nieuwe jaar is de trend met gezichten. Gezichten op vazen, gezichten op bloempotten, gezichten op kussens. En dan bedoelen we geen foto’s van je geliefden, maar abstracte gezichten die met een paar simpele lijnen gezet zijn. Het geeft een beetje een arty gevoel als je deze items in huis haalt!

Moet je binnenkort verhuizen en heb je nog geen verhuizers geregeld? Zorg dan dat je een team hebt klaar staan die je hierbij kan helpen. Neem nu contact op bij Top Movers en kijk wat ze voor jou kunnen betekenen. Ze kunnen je ook helpen bij het monteren of demonteren van spullen, handig! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *