Durf jij zóveel te besparen?

Verhuizen met je bedrijf? Ga hier naartoe!
12 juni 2019
verhuizen leuk
Verhuizing? Om deze redenen sowieso leuk!
26 juni 2019
besparingstips

Besparingstips

De woningmarkt wordt steeds krapper. Het is voor veel mensen onmogelijk om een huis te kopen. Helemaal voor starters die hun eerste huis willen kopen! De huizenprijzen stijgen en zelfs met tweeverdieners is het niet te behappen. Er is een oplossing voor degenen die klein wonen niet erg vinden, zo kun je in een tiny house gaan wonen, zoals dit stel, Melanie en Bram, doet. Om even een beeld te geven, zo wordt er gesport bij ze thuis:

Mocht je je wel een nieuw huis kunnen permitteren, dan is het altijd mooi meegenomen als je wat besparingstips hebt. Zo kun je je geld aan andere dingen uitgeven, zoals een lekkere vakantie na de verhuizing. Wij hebben besparingstips voor je uitgezocht, ideaal als je een verhuizing op de planning hebt staan!

Besparingstips inrichting van het huis

Nieuw huis, dus nieuw interieur? Dat hoeft helemaal niet! Check welke meubels zeker nog mee kunnen en probeer ze op te pimpen. Geef ze een likje verf of laat ze opnieuw bekleden. Zo heb je sneller en goedkoper een nieuw interieur in jou of jullie prachtige huis.

Dit geldt ook zo voor eventueel een nieuwe badkamer of keuken. Zijn deze eigenlijk toe aan vervanging? Zorg dat je op een slimme manier de boel opknapt. Staat de kleur van de keukenkastjes je niet aan? Schilder deze dan. Ook kun je tegels schilderen in de badkamer. Of neem bijvoorbeeld alleen een nieuw keukenblad.

Vaak als je een nieuw huis koopt, kun je spullen overnemen van de oude eigenaren. Vraag hier dan ook zeker om en kijk wat jou mooi lijkt voor jou/jullie interieur. Zo voelt het als nieuws terwijl je het voor een prikkie kunt overnemen!

Tips voor tijdens de verhuizing

Andere besparingstips zijn, zorg dat je je spullen zelf inpakt. Hiermee bespaar je namelijk geld. Let er wel even op dat je veel tijd kwijt zal zijn met alles zelf inpakken! Een andere manier om dit snel gedaan te krijgen is door familie en/of vrienden in te schakelen die je willen helpen. Zorg na een sjouwdag voor wat pizza’s en jullie zijn even goede vrienden.

Heb je al zoveel mogelijk bespaard op je verhuizing? Het is wel wijsheid professionals in te huren om te helpen met de daadwerkelijke verhuizing. Top Movers heeft een groot team van professionals die voor je klaarstaan tijdens de verhuizing. Ze helpen met sjouwen, rijden alles naar jullie nieuwe huis en zetten het netjes in het nieuwe huis neer. Het is zo geregeld bij Top Movers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *