Een zwarte tussendeur, doen of niet doen?

Je veilig voelen in huis
Veilig voelen in huis: zo doe je dat!
24 maart 2021
pak de tuin aan
Binnenkort verhuizen? Pak gelijk de tuin aan!
7 april 2021
zwarte tussendeur

Zwarte tussendeur

De kleur zwart heeft een gigantische sprong voorwaarts genomen. Zwart is een trendkleur geweest vorig jaar en eigenlijk zie je het dit jaar ook nog veel terug komen. Het leuke is dat het zo’n 35 jaar geleden ook in was om een zwarte keuken te hebben, al werd je toen wel gezien als modern en vooruitstrevend. Vandaag de dag is de kleur zwart voor velen toegankelijk in het interieur en zie je veel de zwarte tussendeur voorbijkomen. Misschien overweeg je ‘m zelf ook, doen of niet doen?

Zwarte tussendeur, niet doen!

De zwarte tussendeur is meestal een stalen deur die zwart gepoedercoat is. Je ziet de stalen deuren in interieurprogramma’s en in winkels veelvuldig tegenkomen. Vaak hoor je ook dat als mensen hun huis gaan verbouwen, ze een visgraatvloer en een zwarte tussendeur nemen… En misschien is dat al de reden om het niet te doen, iedereen wil het en de helfst heeft het! Het is dus helemaal niet meer zo origineel om een zwarte tussendeur te nemen in huis. 

Zwarte tussendeur, wel doen!

Maar waarom zou je ‘m wel doen? Het belangrijkste is dat ie goed in je interieur staat. Past het bij de stijl van je interieur? Dan is de eerste stap afgevinkt. Een vraag die daarna komt is, hoe makkelijk is de deur in gebruik? Een voordeel van een taatsdeur is dat ie twee kanten opzwiept bijvoorbeeld, ook ideaal als je huisdieren hebt en die ook af en toe door de deur moeten. Daarnaast is een stalen deur heel stevig en gaat ie heel erg lang mee. En als je gevoelig bent voor trends.. Zeker doen dan! Want deze deur is hipper dan hip.

Andere kleuren

Je ziet nu wel een soort tegenbeweging, mensen gaan niet voor zwart maar voor wit of brons. Mocht je hiervoor gaan, houd er dan wel rekening mee dat de nieuwe trend waarschijnlijk wit of brons gaat zijn… Dan hoor je bij de groep die zwart heeft afgezworen.

Ga je binnenkort verhuizen en wil je een zwarte tussendeur? Zorg dan dat je deze ruim van tevoren laat maken, want het is bij veel bedrijven erg druk! Helemaal nu iedereen thuis zit en goed kan sparen. Wil je een verhuisservice inhuren die je kan helpen verhuizen? Neem dan contact op met Top Movers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *