Heel Holland Verhuist

married at first sight
Moved in at first sight
4 maart 2020
opfrisbeurt
Geef je (nieuwe) woning een opfrisbeurt
25 maart 2020
Heel Holland Verhuist

Vorige week schreven we al over ons briljante idee (al zeggen we het zelf) voor ‘Moved in at first sight‘, als spin-off voor Married at first sight. Omdat de inspiratie nog lang niet op is vinden we het deze week tijd voor een tweede TV idee: Heel Holland Verhuist. Heel Holland Bakt is al jaren een succes op de publieke omroep. Fans van het programma konden dit jaar zien hoe Anouk de titel Beste thuisbakker van Nederland won. Inmiddels moeten we wachten tot het einde van het jaar voordat we weer kunnen genieten van Janny, Robèrt, André en alle nieuwe thuisbakkers van het volgende seizoen. Met de lente die voor de deur staat vinden wij het daarom tijd voor Heel Holland Verhuist.

 

heel holland verhuist

Lentekriebels

In de lente vinden relatief veel verhuizingen plaats. Dat komt misschien doordat de dagen langer worden en de temperatuur langzaam maar zeker omhoog gaat. Waar je in de winter misschien zin hebt om je op te sluiten in de keuken en een heerlijk spektakelstuk te bakken, is het nu tijd voor iets actievers. Het extra zonlicht in de lente geeft veel mensen een energieboost. Is het nu dan toch eindelijk tijd om je huis in de verkoop te zetten? Een ander voordeel van de lente is dat er meer natuurlijk licht is. Je woning verkoopt nu eenmaal makkelijker met mooie aantrekkelijke foto’s. Heel begrijpelijk dat je in de lente zin krijgt om op zoek te gaan naar een nieuwe woning en jouw verhuizing in dit fijne seizoen te plannen. 

klussen

Een populair moment

Een nadeel van verhuizen in de lente is dat er meer mensen die dit goede idee hebben. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 65% van de mensen het liefst in de lente verhuist. De aangename temperaturen zijn ideaal om het zware werk van een verhuizing uit te voeren. De winter is door de onzekerheid van droog weer en de lage temperaturen het minst aantrekkelijk. Zeker als je nieuwe woning nog wat kluswerk vereist is dit niet wenselijk. Schilderen en stuken kan alleen bij droog weer en temperaturen boven het vriespunt gebeuren. 

draaiboek

Plan jouw lenteverhuizing op tijd

Ook bij Top Movers merken we: Heel Holland Verhuist in de lente. Zorg er daarom voor dat je op tijd een planning maakt voor je verhuizing. Wij maken graag voor iedereen tijd die door ons verhuist wil worden. Het is daarom belangrijk dat wij jouw verhuizing op tijd kunnen inplannen. Neem contact met ons op via ons contactformulier, of bel naar 088-1990900 om jouw lenteverhuizing in te plannen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *