Hekel aan verhuizen? Gebruik deze tips!

voordat je gaat verhuizen
10 dingen die je doet voordat je gaat verhuizen
9 december 2020
cadeau
Een corona-proof housewarming cadeau
23 december 2020
hekel aan verhuizen

Wij van Top Movers kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen. Het is namelijk onze grootste passie. Maar het schijnt zo te zijn dat er mensen zijn die niet houden van verhuizen. Sommigen hebben er zelfs een hekel aan. Behoor jij stiekem tot deze categorie mensen? Dan helpen deze tips je hopelijk om toch een soepele verhuizing te plannen. Misschien ga je het zelfs wel leuk vinden! 

Waarom je een hekel kunt hebben aan verhuizen

Als je niet gezegend bent met een talent voor organiseren zie je waarschijnlijk op tegen een verhuizing. Hoe zorg je ervoor dat alles wat je bezit in dozen verpakt wordt en naar een nieuwe woning wordt vervoerd?! Bovendien is een verhuizing meestal niet iets wat je wekelijks doet, waardoor je er ook niet echt handig in wordt. Als je niet gebruik maakt van een goede checklist zie je al snel van alles over het hoofd, waardoor je verhuizing chaotisch kan verlopen. 

Tip 1: Besteed uit wat kan

Een belangrijke tip voor alle klussen waar je een hekel aan hebt: besteed zoveel mogelijk uit. Iedereen heeft nu eenmaal zijn talenten. Besteed je tijd liever aan zaken waar je goed in bent en plezier uit haalt. Wist je bijvoorbeeld dat wij niet alleen helpen bij het verhuizen? Je kunt ons ook inhuren om te helpen met in- en uitpakken, het maken van een verhuisplanning en bij klussen in huis. Vele handen maken licht werk.

Tip 2: Begin op tijd

Voor alles wat je rondom je verhuizing zelf doet is het belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen. Bij alle klussen die je niet vaak doet geldt: je bent er vaak langer mee bezig dan je van tevoren denkt. Door op tijd te beginnen voorkom je stress kort voor je verhuizing. En deze stress zorgt er meestal voor dat je een hekel krijgt aan verhuizen.

Tip 3: Maak er een feestje van

Onze laatste tip is: maak iets gezelligs van je verhuizing. Als je voldoende tijd hebt genomen voor de voorbereiding en genoeg hulp hebt ingeschakeld kun je daarna genieten van de verhuizing. Verwen jezelf met een lekker thuisbezorgd diner van een nieuw lokaal restaurant, trek een fles champagne open en geniet van je mooie nieuwe woning. Dat is immers waar je het uiteindelijk voor doet. 

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij je verhuizing? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte en voor het maken van een afspraak voor jouw verhuizing. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *