Een corona-proof housewarming cadeau

hekel aan verhuizen
Hekel aan verhuizen? Gebruik deze tips!
16 december 2020
verhuizen naar de stad
Dit is waarom je wilt verhuizen naar de stad
30 december 2020
cadeau

Ken jij iemand die net verhuisd is? Dan wil je hem of haar misschien verrassen met een leuk housewarming cadeau. Maar wat geef je iemand die net een nieuwe woning heeft? Als je wel wat inspiratie kunt gebruiken, lees dan zeker onze tips. En ga je in deze tijd liever niet bij iemand langs? Dan geven we ook tips waar je deze cadeaus online kunt kopen.

Een mooie kamerplant

Met wat leven in huis voelt een nieuwe woning al snel aan als thuis. Weet je dat iemand nog maar weinig groen in huis heeft? Dan is een mooie kamerplant een leuk en klassiek housewarming cadeau. Je kunt planten natuurlijk bij je lokale tuincentrum kopen. Bij Plantsome kun je online een plant kopen en deze bij iemand laten bezorgen. De ontvanger kan met de Plantsome app meldingen krijgen wanneer de plant water of voeding nodig heeft, super handig!

Een wijnabonnement

Weet je dat iemand gek is op wijn? Doe dan een maand of een paar maanden een wijnabonnement cadeau. Iedere maand krijgt de ontvanger een paar flessen wijn thuisbezorgd. Zeker in deze tijd waarin ze waarschijnlijk tijd veel in hun nieuwe huis doorbrengen is dat een leuk cadeau. Je kunt bijvoorbeeld bij Baltazar.nl een maandelijks abonnement van bijzondere wijnen bestellen. Iedere maand opnieuw een groot cadeau!

Cadeaubon

Misschien niet heel origineel, maar meestal wel heel welkom: de cadeaubon. Wanneer je net verhuisd bent is bijvoorbeeld een bon van Ikea of een mooie woonwinkel bij jou in de buurt een topcadeau. Als je weet dat de ontvanger een tuin heeft is een bon van een lokaal tuincentrum ook een goed idee. En meestal kun je deze cadeaubonnen gewoon online bestellen en thuis laten bezorgen. 

Woontijdschriften

Als je net bent verhuisd kun je waarschijnlijk wel wat wooninspiratie gebruiken. En wat is er dan leuker dan een of meer woonbladen? Je kunt zelf een stapel tijdschriften met de post versturen, maar je kunt de ontvanger ook een proefabonnement van een paar edities geven. Dat is iedere maand opnieuw een cadeautje op de mat.

Een bloemetje

Wie wordt er nu niet blij van een bos verse bloemen op tafel? Een klassiek maar niet minder leuk cadeau is daarom een mooie bos bloemen. Je kunt een bescheiden bosje laten bezorgen, of juist gaan voor een groot boeket met een vaas erbij. Bestel de bloemen bijvoorbeeld bij een lokale bloemist en verras de persoon die verhuisd is met een mooi boeket.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *