Hier zijn vrouwen gewoon beter in!

Verhuis blunders
De grootste verhuis blunders OOIT!
31 juli 2019
spullen opruimen
Zo ruim je overbodige spullen op! Tips van experts
14 augustus 2019
Hier zijn vrouwen gewoon beter in!

Interieur keuzes

Vrouwen en Mannen, er zijn veel overeenkomsten, maar ook zeker veel verschillen! Ook als het aankomt op het kiezen van een interieur. Natuurlijk, smaken verschillen. En zo is over het algemeen bekend dat mannen van een strakker en eenvoudiger interieur houden. Meer vanuit de gedachte: heb ik het nodig? Terwijl vrouwen meer geneigd zijn te kijken naar of het mooi staat en goed past bij de andere dingen in het interieur. Zo zou je kunnen zeggen dat vrouwen er wat beter in zijn. Maar er zijn ook veel dingen in het interieur die gewoon echt niet kunnen! (vinden wij dan..) Of het nu door een man of een vrouw is bedacht. Wij geven een paar voorbeelden hieronder.

Te veel bloemen in je interieur?

Iedereen droomt wel van een walk in closet, vooral vrouwen dan. Maar als je er dan eenmaal eentje hebt.. Is het maar de vraag of je ook te veel bloemen kan hebben. Ons antwoord: ja, dat kan:

interieur

Ehm.. Kleurrijk

Het volgende interieur is, als je goed kijkt, best goed bij elkaar gebracht. Het hoort op de een of andere manier wel bij elkaar. Toch denken we dat dit voor een gemiddelde woning wel een beetje too much is…

Hier zijn vrouwen gewoon beter in!

Back to the seventies!

Velen houden ervan, de jaren 70. Of ze nou zijn opgegroeid in die tijd of erg van de patronen en interieur topstukken houden. De meesten kiezen voor een aantal dingen uit de seventies in hun interieur. Wat je ook kunt doen? Je complete woonkamer omtoveren tot seventies walhalla:

interieur

Zei iemand geel?

Om maar even te eindigen met de kleur: geel. Geler dan geel welteverstaan. Deze keuken is door velen uitgeroepen tot lelijkste keuken ooit gezien! En wij snappen best wel waarom..

interieur

Waarschijnlijk ben je na het lezen van dit artikel blij dat jouw interieur wat bescheidener is. Mocht je op zoek zijn naar inspiratie waar je meer mee kunt, dan kun je de laatste trends op interieurgebied even bekijken. En mocht er een verhuizing voor de deur staan, dan kun je Top Movers inhuren om te helpen met de verhuizing. Hun professionele team staat voor je klaar om jou veilig naar je nieuwe huis te brengen! Met alle spullen die je mee wilt nemen vanuit het oude huis natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *