Hoe overleef je hitte bij verhuizing?

Een héél bijzondere manier om je huis te verkopen
Een héél bijzondere manier om je huis te verkopen
8 mei 2019
DIY
Deze ultieme DIY Ikea hacks wil je!
22 mei 2019
hitte bij verhuizing

Hitte bij verhuizing

Een hittegolf hier, een plons in het zwembad daar. We snakken ernaar in de zomer. Maar wat dacht je van die hitte bij verhuizing? Als je deze zomer gaat verhuizen, dan moet je goed voorbereid zijn op zweet (we laten die bloed en tranen even achterwege). En dat kan als je naar Rotterdam verhuist! Deze app helpt je bij het vinden naar de dichtstbijzijnde drink- of waterplek. De app kan je ook tonen op welke plekken het koeler is. Zo kan je lekker even afkoelen.

hitte bij verhuizing

Maar wat kan je nog meer doen aan hitte bij verhuizing? Wij hebben het op een rijtje gezet.

Begin vroeg

Dit is meer een voorzorgsmaatregel. Desalniettemin belangrijk! Zorg dat je vroeg begint met inpakken of het verhuizen zelf. Ga niet midden op de dag alles richting de verhuis bus sjouwen. Hoe vroeger het is, hoe koeler het is. Je kan er ook voor kiezen om ‘s avonds te verhuizen. Maar als je ergens in een hittegolf aan het verhuizen bent, dan is dit niet per se beter. De hitte kan erg blijven hangen in de lucht!

Hydratatie is het sleutelwoord

Hydratatie is het sleutelwoord. Je vergeet het namelijk snel als je aan het verhuizen bent. Je buffelt maar door en voor je het weet lig je uitgeteld in je nieuwe huis en moet je helemaal bijkomen. Daarnaast moet je tussendoor ook voldoende rustmomenten inbouwen om even bij te komen. Ontzettend stoer dat jij diegene bent die alles elke keer de trap afsjouwt, maar vergeet je lichaam niet! Het is heus even oké om uit te rusten. Kan je er daarna weer vol tegenaan.

Eet goed?

Eet goed? Jazeker! Zorg er vooral voor dat je voldoende fruit eet op die drukke dag. Je hebt de energie en vitamines nodig. Bovendien bevat fruit veel vocht, wat weer goed is voor je lichaam om het vochtniveau op pijl te houden. Zorg ook dat je voldoende zoutig eten eet. Frietje? Doe maar gewoon! De vetten zijn dan niet zo goed, maar je hebt het verdiend na een dag verhuizen in de hitte. En het zout doet even wonderen voor je lichaam.

Heb je eigenlijk helemaal geen zin om zelf te verhuizen? Dan kan je altijd een servicegerichte partij inhuren, zoals Topmovers! Ze staan voor je klaar, ook als die hittegolf er is in de zomer. Geen probleem voor het getrainde team! Neem contact met ze op of bekijk even welke diensten ze kunnen leveren aan je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *