Housewarming party

verzekeren-of-niet
VERZEKEREN OF NIET?! | Verhuisvlog #1
30 april 2018
aansluit service
Aansluit service
16 mei 2018
housewarming party 

Een nieuw huis, een nieuw begin; dat moet natuurlijk gevierd worden! Als de verhuizing dan eenmaal achter de rug is, is het tijd om je nieuwe huis in te wijden tijdens een gezellige housewarming party.

Housewarming party

Het is de ideale gelegenheid om al je vrienden en familie in een keer uit te nodigen om je nieuwe huis te showen. Het is tegelijkertijd een goed moment om je buren beter te leren kennen. Bedenk van te voren goed hoe groot je het wilt maken en wie je allemaal uit wilt nodigen. Is iedereen in jouw vriendenkring altijd druk bezet? Stuur dan een datumprikker, zodat je zeker weet dat je beste vrienden erbij kunnen zijn!

Tip: nodig je buren uit, zo weet je zeker dat ze geen last zullen hebben van geluidsoverlast.

Zorg voor wat sfeer in huis

Je kunt het feest natuurlijk helemaal naar je eigen smaak inrichten. Stel van te voren een leuke playlist met je lievelingsmuziek samen, zodat je daar tijdens het feest geen omkijken meer naar hebt. Ook de hapjes kun je grotendeels vooraf al voorbereiden. Wat betreft de decoratie kun je op internet tal van leuke ideeën opdoen. Bijvoorbeeld op Pinterest staan veel leuke en originele housewarming party opleukers. Hou tijdens een housewarming/feest altijd rekening met uw huisdieren.

Lekker loungen of leuke activiteiten?

Misschien vind je het gewoon prima om gezellig met een hapje of een drankje wat bij te kletsen met je gasten. Heb je een wat actievere vriendengroep? Bedenk dan een leuke activiteit. Heb je een tuin en is het lekker weer? Dan is de barbecue natuurlijk een leuke en lekkere optie, maar je kunt ook nog een stapje verder gaan. Bijvoorbeeld met leuke housewarming party spelletjes! Ook hiervan vind je op het internet veel uiteenlopende voorbeelden.

Of je het nu klein of groot viert; na een verhuizing is een housewarming party dé manier om je nieuwe huis in te wijden. En bovendien, heb je na al dat werk toch zeker wel een feestje verdiend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *