Internationaal verhuisbedrijf

Internationaal verhuisbedrijf

Verhuizen naar het buitenland is geen simpele aangelegenheid. Daarbij geld bovendien hoe exotischer de bestemming, des te lastiger de verhuizing. In Nederland zijn alle steden makkelijk te bereiken door onze goede snelwegen. In veel andere landen is dat vaak een stuk lastiger en daardoor ook een stuk duurder. Gelukkig verhuizen veel expats internationaal, omdat ze daar een baan hebben gevonden. Bij internationale banen worden de omvangrijke en dure verhuizingen vaak (deels) vergoed. Geld is dus gelukkig niet altijd het grootste probleem bij een internationale verhuizing. Vertrouwen is daarentegen des te belangrijker. Je wilt natuurlijk niet dat je kostbare container met huisraad spontaan verdwijnt.

Top MoversInternationaal verhuisbedrijf

Bij Top Movers weten we alles van internationaal verhuizen. Wij zijn een samenwerkingsverband, waarbij verhuisbedrijven uit heel Nederland zijn aangesloten. In totaal zijn 500 geschoolde en ervaren verhuizers iedere dag weer in de weer om spullen te verhuizen. Daarbij is Top Movers vooral gespecialiseerd in grote verhuizingen. Dus de spullen van een volledige woning van huis A naar huis B. Ook verhuizingen naar het buitenland zijn voor ons geen probleem. Binnen Europa gaat dat gewoon met de internationale verhuiswagen. Verhuist u naar een ander continent, dan hebben wij zeer goede connecties met scheepvaartmaatschappijen die uw container naar uw nieuwe thuisland transporteren.

Kennis van internationale regels

Het probleem zit hem bij internationale verhuizingen vaak bij het land van aankomst. Het importeren van spullen vereist namelijk veel papierwerk. Zo hebben sommige landen een ban op bepaalde spullen, zoals bijvoorbeeld computers. Die mag je dan niet officieel importeren. Bij Top Movers zijn we altijd op de hoogte van de douaneregels per land. We kunnen u dan ook helpen met het maken van een officiële paklijst, die zal worden gecontroleerd door de douane van het invoerende land. Bij een flink aantal landen moeten bovendien invoerrechten worden betaald. Dit is vaak een klein percentage van de waarde van de container. Het voordeel van Top Movers is dat u ons een totaalbedrag betaald en dat wij het hele proces verder voor u uitbesteden. U hoeft dan alleen maar in uw nieuwe huis te wachten totdat uw huisraad aankomt.

Voordelen Top Movers samengevat

Top Movers kan u alles bij elkaar veel werk en moeite uit handen nemen. Ten eerste regelen wij natuurlijk de verhuizen, waardoor u niet zelf hoeft te gaan sjouwen met uw spullen. Maar vooral zorgen wij ervoor dat het totaalproces soepel verloopt. Door onze ervaring met internationale verhuizingen zijn wij goed op de hoogte van alle douaneregels en importheffingen. Wij zorgen er voor dat u zelf geen moeite hoeft te doen met het importeren en dat alles netjes door onze internationale collega`s voor uw deur wordt afgeleverd. Uiteraard helpen zij vervolgens ook om alle spullen op hun plaats te zetten. Een internationale verhuizing bij Top Movers staat garant voor een klantvriendelijke proces dat alles van A tot Z voor u regelt. Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op of vraag een offerte aan.