Internationaal verhuizen? Deze bekenden gingen je al voor!

office warming
Tijd voor een office warming? Zo moet het niet!
4 september 2019
minder leuke collega's
Verhuizen met minder leuke collega’s, hoe doe je dat?
18 september 2019
internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen

Ga jij internationaal verhuizen? Dan kan het best even een uitdaging zijn om alles te regelen hiervoor. Er komt heel wat meer bij kijken dan bij een nationale verhuizing. Je moet goed weten wat de regels zijn van het land waar je naartoe verhuist en je moet ook zorgen dat je alles op orde hebt voordat je Nederland verlaat. Alles moet opgezegd worden, van de huur tot je telefoon abonnement, tot de school van je kinderen (als je die hebt). Gelukkig nemen veel mensen hier ruim de tijd voor om alles in orde te maken. En soms doen ze dat ook niet… Zie hieronder een mix van wat wel en niet goed gaat! Laat je inspireren voor internationaal verhuizen!

Vrees je er toch nog een beetje voor? Dan kun je hieronder zien welke bekenden je al voor gingen. Dan valt het opeens allemaal reuze mee! Of toch niet?

Internationaal verhuizen: Château Meiland

We beginnen dan gelijk maar even met de leuke dingen! De leukste momenten van Chateau Meiland om precies te zijn. Wat hebben ze ontzettend veel moeten doen om het chateau draaiende te krijgen… en wat moeten ze nog veel doen om alles helemaal af te krijgen. Deze leuke momenten zijn dan ook even fijn om te zien! En het is zeker een inspiratiebron voor als je doorzettingsvermogen nodig hebt.

De familie Boers

Ze hebben erg veel tegenslagen gehad, maar hun bedrijf bestaat nog steeds in Spanje! Dit kan er dus allemaal misgaan, maar dan wordt het daarna alleen maar beter! Zo kan internationaal verhuizen dus ook.

Korting pakken?

In het buitenland gaan dingen nou eenmaal niet hetzelfde als in Nederland. Het is een andere taal en andere cultuur. Weet jij al hoe je gaat afdingen op spullen die je misschien in grote getale gaat kopen in het buitenland? Hier kun je zien hoe dat kan aflopen…

Dit zijn een aantal tips voor internationaal verhuizen. De beelden spreken vaak voor zich! Internationaal verhuizen is het beste als je je zo goed mogelijk voorbereid op de zaken. Hopelijk kunnen bovenstaande filmpjes je daarbij helpen.

Wat je in ieder geval wel tot op zekere hoogte in de hand kunt hebben is het verhuisbedrijf waar je mee in zee gaat. Je zoekt natuurlijk een betrouwbare partij die goed op je spullen past en ze op een professionele wijze van A naar, in dit geval buitenland, B brengt. Kijk wat Top Movers voor jou kan betekenen hierin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *