Kantoor aan huis verhuizen? Zo hou jij je hoofd kalm

oma verhuizen
Oma verhuizen in 1 dag, hoe doe je dat?
28 november 2018
opleverdatum
De opleverdatum van je nieuwe huis is uitgesteld, wat nu?
14 december 2018
kantoor aan huis verhuizen

Wat staat je te doen wanneer je als ondernemer met je kantoor aan huis werkt? Een kantoor aan huis verhuizen kan een hoop extra werk en tijd met zich mee brengen, tijd die je waarschijnlijk beter kunt besteden.

Kantoor aan huis verhuizen

Ben je van plan te verhuizen naar een nieuwe woning en verhuis je je kantoor mee of ga je juist vanuit de nieuwe woning starten met het werken aan huis? In alle gevallen geldt natuurlijk dat je zo snel mogelijk je bedrijf weer in de running wil hebben. Plan daarom alvast goed van te voren dat bijvoorbeeld de levering van internet en telefonie direct al start vanaf het moment dat je binnenstapt in je nieuwe kantoorruimte. Ook met de energieleverancier kun je de datum van je verhuizing alvast afspreken. Kijk daarbij ook eens goed of het voor jou voordeliger is om een zakelijk energiecontract af te sluiten voor de hele woning of dat je toch liever als particulier je energie afneemt.

De verhuizing

Je kantoor aan huis verhuizen kan in mum van tijd geregeld zijn. Met wat hulp van de professionals van Top Movers kun je vaak dezelfde dag alweer aan het werk! Naast de reguliere werkzaamheden als in- en uitpakken, het vervoer en het gesjouw, biedt Top Movers nog meer diensten aan om het jou gemakkelijk te maken. Zo is er bijvoorbeeld de speciale ‘aansluitservice‘. Daarmee kun je al jouw apparatuur, netwerken en verbindingen in het oude pand laten afkoppelen, om ze vervolgens in je nieuwe kantoor weer aan te laten sluiten door onze specialisten. Zo ben je ervan verzekerd dat alles zo snel mogelijk weer werkt naar behoren.

Voordelen van een kantoor aan huis

Naast natuurlijk het grote voordeel van nooit meer in de file naar je werk en lekker dicht bij huis werken, zijn er wellicht in jou geval nog meer voordelen te behalen. Bijvoorbeeld op fiscaal gebied. Deze regelingen zijn niet voor iedereen toepasbaar en verschillen wanneer je bijvoorbeeld een koop- of huurwoning hebt. Maar het kan nooit eens kwaad om je daar verder in te verdiepen. In dit artikel wordt hier meer over geschreven en staat ook de link naar de rekenhulp van de Belastingdienst.

Vertel het je klanten

Je kantoor aan huis verhuizen brengt natuurlijk ook de nodige administratieve werkzaamheden met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de adreswijzigingen op je visitekaartjes, website en briefpapier voor facturen en dergelijke. Maar het is ook belangrijk dat jouw klanten op de hoogte zijn. Verstuur daarom online of per post tijdig een verhuisbericht en maak op het adres van je oude kantoor voor de zekerheid nog even gebruik van de PostNL doorzendservice, zodat je zeker weet dat je geen belangrijke post zal missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *