Moved in at first sight

Top-movers-verhuist-Philips-cover
Top Movers verhuist Philips van de Boschdijk naar de High Tech Campus
4 maart 2020
Heel Holland Verhuist
11 maart 2020
married at first sight

Je kunt op dit moment geen social media openen zonder fragmenten te zien uit het populaire RTL programma ‘Married at first sight‘. Met name Henk en Chantal (ook wel Henkie en Wenkie genoemd) zorgden voor veel hilariteit op de sociale media. In dit programma ontmoeten stellen elkaar op de dag van hun bruiloft. Beide families zitten in de trouwzaal op het moment dat de bruid binnenkomt. De programmamakers maken op basis van eigenschappen en voorkeuren een match tussen twee mensen. De match wordt gemaakt door psychologen. In de daarop volgende afleveringen leren ze elkaar beter kennen. Dit bracht ons op ideeën. Hoe leuk zou het zijn om dit programma te maken, maar dan met een verhuizing at first sight?

Blind date met je nieuwe huis

De deelnemers aan dit programma geven zich op voor het vinden van hun droomhuis. Aan de programmamakers vertellen zij wat ze verwachten van een huis. Ze vertellen in welk dorp of welke stad ze willen wonen, wat voor soort huis ze zoeken en wat ze mooi vinden. Op de dag van de verhuizing komen de verhuizers van Top Movers. Wij helpen de deelnemers om hun spullen in te pakken en naar hun nieuwe huis te verhuizen. In de daarop volgende afleveringen leren de deelnemers hun huis en buurt kennen en ten slotte besluiten ze of ze in dit huis willen blijven wonen. Anders komen de verhuizers terug, om alle meubels en eigendommen weer naar het oude huis te verhuizen. Top idee, toch?

Misschien toch niet

Inmiddels blijkt dat geen enkel stel van het seizoen 2020 nog bij elkaar is. Het beruchte stel Henkie en Chantal is niet meer samen, maar ook Thierry en Sanne bleken niet een match made in heaven te zijn. In de afgelopen drie seizoenen is het niet gelukt om een succesvol stel samen te brengen, alle echtparen zijn na het programma gescheiden. Misschien is het dan tóch geen goed idee om ingrijpende levensbeslissingen aan programmamakers over te laten. 

Bewust verhuizen

Ook mensen die een bewuste keuze hebben gemaakt om te verhuizen naar een nieuwe woning kunnen geholpen worden door de verhuizers van Top Movers. Inpakken, verhuizen, opslaan of montage: we helpen je graag bij alle aspecten van een verhuizing. Maar mocht iemand die deze blog leest openstaan voor een blind move: wij staan er onwijs voor open. Laat een familielid of vriend een leuke nieuwe woning voor je uitkiezen. Wij zorgen voor de verhuisdozen, vrachtwagen en een blinddoek.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *