Opletten geblazen!

DIY
Deze ultieme DIY Ikea hacks wil je!
22 mei 2019
Verhuizen
Verhuizen? Vergeet vooral je kinderen niet!
5 juni 2019
Zakelijke verhuizing

Zakelijke verhuizing

Heb je binnenkort een zakelijke verhuizing op de planning staan? Dan is het goed om een aantal dingen goed te regelen. Een zakelijke verhuizing kan een hele onderneming zijn. Of je nu een groot bedrijf hebt of een klein bedrijf. Het is sowieso handig om een partij in te schakelen die helpt bij de verhuizing, maar dan nog moet je even opletten!

Beschikbaarheid

Als je naar een gebouw gaat verhuizen waar meerdere bedrijven in zitten, dan moet je je realiseren dat je niet de lift de gehele tijd in beslag kan hebben voor de zakelijke verhuizing. Het is van belang dat je hier een goede planning voor maakt. Licht ook vooral de andere bedrijven in, zo weten ze wat er speelt. Kan je ze gelijk uitnodigen voor de welkom borrel!

Vertrouwelijke informatie tijdens zakelijke verhuizing

Heb je documenten met vertrouwelijke informatie liggen? Vast wel. Zorg ervoor dat je deze goed in de gaten houdt tijdens de verhuizing. Het is vaak wijsheid om de belangrijkste dozen aan te geven bij de verhuisservice. Zo weten ze precies met welke dozen ze preciezer moeten omspringen.

Past ie wel of niet?

Zorg dat het verhuisbedrijf voor de verhuizing even langs is geweest! Zo kan je vragen stellen, maar ook even checken of alles wel in de lift past. Of dat dingen anders aangeleverd moeten worden. Past die kast wel of niet in de lift? Hoeveel zou er met de trap moeten gebeuren? Allemaal handig om even in kaart te laten brengen.

Parkeren voor de deur

Als je een zakelijke verhuizing gepland hebt, zorg er dan voor dat de verhuizers hun vrachtwagens goed kunnen parkeren voor de deur. Niets zo vervelend als ze met al de inboedel een stuk moeten afleggen over de stoep of straat. Probeer een stuk af te zetten voor de vrachtwagens. Of licht in elk geval het verhuisbedrijf in, zodat ze hier rekening mee kunnen houden!

Ben je nog op zoek naar een erkend bedrijf die kan helpen bij de zakelijke verhuizing? Misschien is Top Movers een goeie optie. Het professionele team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bij vragen of een offerte. Neem gerust contact met ze op. Of lees meer over hoe een zakelijke verhuizing in elk geval niet moet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *