Verhuizen in de feestmaand: zo ben jij snel gesetteld

Tips om je huis verkoopproof te maken
4 december 2019
inpakken
Tips om inpakken voor je verhuizing makkelijk te maken
18 december 2019
thuis

Pas schreven we al over de voordelen van verhuizen tijdens de feestdagen. December is normaal gesproken al een drukke maand, laat staan als je ook nog wilt verhuizen. Daarom geven wij in deze blog graag tips om snel je draai te vinden in je nieuwe woning. Met deze tips voel je je in no time helemaal thuis in je nieuwe huis.

Pak zo snel mogelijk uitdoos

Het is verleidelijk om verhuisdozen op zolder te zetten en hier de eerste weken niet naar om te kijken. Zeker tijdens de feestmaand, als je misschien genoeg andere leuke dingen te doen hebt. Toch raden wij je aan om direct te beginnen met alles een plek te geven. Zodra je je eigen vertrouwde spullen om je heen hebt voelt het direct meer als thuis.

Aandacht voor inrichting

Zorg ervoor dat je voor je verhuizing alvast nadenkt over de inrichting en styling van je nieuwe woning. Misschien heb je al meubels uit je huidige woning, die meegaan naar de nieuwe woning. Toch is ieder huis weer anders. Dit huis kan waarschijnlijk net andere meubels en accessoires gebruiken dan je vorige huis. Aandacht voor deze details helpen om je huis om te toveren tot een gezellige plek waar je graag bent.

Wat groen kan doen

Planten brengen leven in je nieuwe huis. Schaf daarom een paar leuke exemplaren aan voor in je nieuwe huis. Ben je nog net voor de kerst verhuisd? Dan is het leuk om tóch nog een boom in huis te halen. Zo kun je toch nog genieten van de kerstsfeer in je nieuwe huis. Het lijkt misschien extra werk in een drukke periode, maar het maakt je nieuwe huis gelijk helemaal gezellig.  

Geef een housewarming

Of beter gezegd: plan een housewarming. Het is superleuk om mensen uit te nodigen in je nieuwe huis, om ze je nieuwe stek te laten zien. Daarnaast helpt het als motivatie om die laatste dozen uit te pakken, snel nog even een muurtje te schilderen en op tijd dat schilderij op te hangen. 

handyman

Heb je twee linkerhanden en zie je het niet zitten om zelf alle klusjes in je nieuwe huis te doen? Top Movers biedt een montageservice. We kunnen je helpen om nieuwe meubels in elkaar te zetten, muren te sauzen of bijvoorbeeld je apparaten aan te sluiten. Het fijne gevoel dat alles is geregeld helpt het best om je direct thuis te voelen in je nieuwe huis. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *