Tijd voor een office warming? Zo moet het niet!

housewarming cadeau
Aan dit housewarming cadeau zou je nooit denken!
28 augustus 2019
internationaal verhuizen
Internationaal verhuizen? Deze bekenden gingen je al voor!
11 september 2019
office warming

Een office warming

Kennen jullie The Office? Vast en zeker! Voor degenen die dit niet weten, deze serie gaat over een kantoor waar alle stereotype kantoorlui aan bod komen. Het is eigenlijk een persiflage op het kantoorleven en de types die in de serie zitten zijn voor velen (deels) herkenbaar. In één van de afleveringen hebben ze een feestje georganiseerd. Je zou zeggen dat dit een goed idee is… een feestje is altijd een goed idee! Maar niet als je zo’n kantoor hebt als The Office en dit dan ook nog eens bij iemand thuis viert:

Zoals je ziet is dit niet bepaald de beste manier om een feestje te geven… Maar wat kan dan wel? Het is natuurlijk leuk om zomaar een feestje te geven. Nog leuker is om een office warming te geven als je net verhuisd bent! Zo heb je een goed excuus voor een feestje en is het hele kantoor blij dat de verhuizing erop zit. Hieronder vind je wat tips om dit te organiseren.

Waar is het feestje (office warming)?

Als je een office warming organiseert, bedenk dan goed waar je dit gaat doen. Als je dit doet op het net aangelegde tapijt, dan kun je hier later weleens spijt van krijgen… Of je moet de teugels strak hebben en ervoor zorgen dat het feestje netjes blijft!

Hoeveel mensen gaan er komen

Bedenk van tevoren hoeveel mensen er gaan komen op de office warming. Je moet voldoende eten en drinken inslaan of een juiste hoeveelheid bestellen bij een catering bedrijf. Ook stem je op het aantal personen die gaat komen, de ruimte af. Je wilt niet in een te krappe ruimte staan met externe partners bijvoorbeeld. Laat staan met die vervelende collega die altijd in je persoonlijke ‘space’ staat…

Versiering hoort erbij!

Denk aan de versiering! De nadruk moet liggen op het mooie nieuwe kantoor, maar het is zeker leuk om wat versiering te kopen om de boel nog wat meer op te vrolijken. Het is ten slotte feest! En je kunt de versiering ook nog een andere keer gebruiken. Als er iemand jarig is bijvoorbeeld.

Wil je een office warming organiseren maar is het bedrijf nog niet verhuisd? Je kunt de verhuizing overlaten aan het professionele team van Top Movers. Ze hebben jarenlange ervaring met bedrijfsverhuizingen en kunnen helpen met het opstellen van een verhuisplan bijvoorbeeld. Ook helpen ze met het monteren van bureaus en kasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *