Top Movers

Top Movers

Ziet u op tegen een verhuizing?

MoversEen verhuizing vraagt een goede planning en organisatie. U moet over een voldoende grote verhuiswagen beschikken. U moet al uw spullen op de begane grond krijgen. In uw nieuwe woonst of vestiging moet uw inboedel op de juiste plaats terechtkomen. U moet een beroep doen op familieleden of vrienden om de verhuizing zo snel mogelijk uit te voeren. Woont u in een flat op een hoge etage? Dan hebt u voor het verhuizen van uw inboedel meestal een verhuislift nodig. Nog ingewikkelder is de verhuizing van een bedrijf, een school of een zorginstelling. Dit soort verhuizingen moet vooraf tot in detail gepland en voorbereid worden. Ziet u het niet zitten om dit op uw eentje te organiseren? Vraag dan hulp aan een gespecialiseerd verhuisbedrijf. In heel Nederland is het mogelijk om een beroep doen op Top Movers.

Samenwerkingsverband van erkende verhuisbedrijven

Top Movers bestaat uit een samenwerkingsverband van ervaren en erkende verhuizers. De partners van ons verhuisbedrijf vindt u in heel Nederland. Meer dan 500 goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers spannen zich elke dag in om een verhuizing perfect uit te voeren. Ons klantenbestand bestaat niet alleen uit particulieren, maar ook uit bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en zorginstellingen. We zijn gespecialiseerd in grote verhuizingen, ook naar het buitenland.

Verhuizing naar een nieuwe woonst

De verhuizing van de inboedel van uw oude naar uw nieuwe woonst kunt u zonder zorgen aan ons overlaten. Indien nodig, nemen we een verhuislift mee om de etage van uw flat te bereiken. Onze ervaren medewerkers hebben geen moeite met de verhuizing van zware en breekbare voorwerpen. Wij dragen de uiterste zorg voor uw spullen, alsof ze van onszelf zijn! Met een grote verhuiswagen kunnen we meestal al uw spullen in één rit vervoeren naar uw nieuwe pand.

Moet uw bedrijf, school of instelling verhuizen?

We staan steeds klaar om een grote verhuizing van een school, instelling of bedrijf uit te voeren. Met u bespreken we bespreken wanneer, naar waar en hoe er verhuisd moet worden. We voorzien het nodige materieel (verhuislift, verhuiswagen, verhuisplanken, beschermingsmaterialen, …) en voeren de verhuizing binnen de voorziene termijn uit. Hebt u een tijdelijke opslagruimte nodig voor uw spullen? Ook daarvoor zorgen wij. Moeten de te verhuizen producten tijdelijk in een geconditioneerde ruimte gestockeerd worden? Wij zoeken voor u naar de beste oplossingen. U mag ook een beroep op ons doen voor een verhuizing naar het buitenland.

Klantgericht werken

De mening van onze klanten is voor ons erg belangrijk. We trachten voortdurend onze service te verbeteren en aan te passen aan de noden van ons cliënteel. We werken uitsluitend met ons eigen ervaren personeel. Vraag raad aan Top Movers als u binnenkort een verhuizing moet organiseren. Onze bereidwillige medewerkers staan u met raad en daad bij in heel Nederland!