Van gorilla’s tot aan jungleplanten, dit zijn de trends voor jouw huis!

bedrijfspand
Het grootste bedrijfspand van iedereen!
3 juli 2019
Zo wordt jouw kantoor het tofste kantoor in de wereld!
Zo wordt jouw kantoor het tofste kantoor in de wereld!
15 juli 2019
trends

Trends

De zon schijnt, de zomerperiode is aangebroken en de grote schoonmaak heb je waarschijnlijk al gehouden. En dan is het nu tijd om wat nieuwe trends door te voeren in je interieur! Even een frisse wind er doorheen. Wij hebben een aantal trends op een rijtje gezet voor je. Zou jij deze trends in huis willen?

Jungle fever

De jungle fever is al een tijdje hot en trending in interieur land. Dat neemt niet weg dat deze trends nu een nog grotere hoogte heeft bereikt. Want naast het feit dat je sowieso wat (tropische) planten op je vensterbank moet hebben staan, is het nu in om ook je muren te behangen! Met jawel, een jungle print. Je ziet ze overal. Het zijn prints met dieren erop, tropische planten of fruit. Het is dé manier om je woonkamer helemaal af te maken. En je hoeft niet per se voor een drukke print te gaan, je kunt ook kiezen voor wat minder hysterie en rustige kleuren.

trends

Tonnetje rond

Voerden de Scandi trends de laatste jaren de boventoon, er is nu iets nieuws bijgekomen. Namelijk de trend om te werken met rondere vormen in het interieur. Zo zie je tafelstoelen met rondere vormen en ook tafels moeten eraan geloven. Het design is wel vaak simpel en in een Scandinavisch jasje gegoten. Er zijn dus zeker nog herkenningspunten. Zo wordt er nog veel gewerkt met hout (beuken bijvoorbeeld) en blijft het design vrij simpel, zoals het echt Scandinavisch design betaamt.

trends

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…

Spiegels. Al jaren komen deze trends terug in het interieur. Echter wel vaak met een doel! Het doel is vaak zodat je er zelf in kan kijken voordat je de deur uitgaat. Of om je make-up er ‘s ochtends goed op te krijgen. Echter nu zie je steeds vaker dat er spiegels worden opgehangen met als doel te sieren. En om de ruimte groter te doen lijken, want dat is wat spiegels ook teweegbrengen! Je ziet spiegels in allerlei vormen en maten. In het jungle fever thema zie je rotan spiegels bijvoorbeeld. Voor wat strakkers, zie je de goudtint met strakke lijnen veel terug. Je ‘mag’ binnen deze trend ook zeker deze stijlen met elkaar combineren. Heb je een grote muur te vullen of wil je een hoekje in je huis opknappen? Door verschillende spiegels op te hangen wordt de ruimte groter en ziet het er gelijk een stuk gezelliger uit.

trends

Ga je binnenkort verhuizen en ben je op zoek naar wat leuke spullen voor je interieur? Hopelijk heb je iets gehad aan dit lijstje met trends! Mocht je nog op zoek zijn naar een partij die jou kan helpen met de verhuizing, dan ben je bij Top Movers aan het juiste adres. Met hun team van professionals kunnen ze jou verder helpen. Ook kunnen ze helpen met het her monteren van meubels! Zo makkelijk kan verhuizen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *