Veel losse troepjes? Tips voor kleine spullen verhuizen

montageservice
5 redenen waarom je voor een montageservice moet kiezen
14 april 2021
meubels laten monteren
De voordelen van meubels laten monteren bij een zakelijke verhuizing
28 april 2021
Tips voor kleine spullen verhuizen

Tips voor kleine spullen verhuizen

Ben je ook zo’n type die veel kleine prul heeft rondslingeren in huis? Van postzegels en knikkers, tot schattige beeldjes met misschien wel een sentimentele waarde.. Hoe leuk het ook staat (en soms vervloek je die troep vast ook wel), het is dan wel handig om van tevoren na te denken hoe je de kleine spullen gaat verhuizen! Het is zonde om veel spullen in een grote zak of doos te doen, want je weet dan echt niet meer wat in welke doos zit. Wij geven tips voor kleine spullen verhuizen.

Tips voor kleine spullen verhuizen: Labelen

Deze tip is al vaker gegeven, maar des te belangrijker om het te doen als je kleine spullen gaat verhuizen! Label alle dozen. En dan niet een vage omschrijving gebruiken als: boeken. Nee, geef eerst de naam van de kamer op, dan het soort product. Dan weet je namelijk gelijk weer uit welke kamer ie kwam en waar ie naartoe moet in het nieuwe huis. Zo ben je jezelf al tien stappen voor! En je kunt heel makkelijk de verhuizers opdracht geven om een bepaalde doos in een bepaalde kamer te zetten.

Eerst kleiner verpakken

Mocht je veel kleine beeldjes hebben bijvoorbeeld. Dan is het belangrijk om deze voorzichtig in te pakken, maar ook om ze niet met z’n allen tegelijk in een grote doos te hebben zitten. Maak een pakket van beeldjes, en plaats al die pakketjes dan in een doos. Zo zorg je ervoor dat ze extra goed beschermd worden en dat je overzicht houdt als je alles weer uitpakt.

Breekbare spullen

Het team van Top Movers zal ervoor zorgen dat ze voorzichtig met je spullen omgaan. Mocht een bepaald object van zoveel (sentimentele) waarde zijn, neem deze dan zelf mee in de auto. Bespaar jezelf het gestress en zorg dat je dan zelf in control blijft. Dat is een van de tips voor kleine spullen verhuizen.

Kleinere dozen

Je denkt misschien hoe groter de doos hoe beter, maar in het geval van kleine spullen, is een kleinere doos echt het juiste antwoord! Zo houd je namelijk overzicht op je spullen en zo kun je makkelijker je spullen sorteren (beeldjes bij beeldjes, postzegels bij postzegels).

Neem contact op met Top Movers als je hulp met je verhuizing wilt! Top Movers heeft al jarenlang ervaring met verhuizingen en staat graag voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *