Verhuisbedrijf Almere

Voor een verhuisbedrijf Almere, bent u bij Top Movers aan het juiste adres! Voor verhuizingen van particulieren, maar ook zakelijk. Zowel in binnen als buitenland.

Verhuisbedrijf Almereverhuisbedrijf Almere

Top Movers is goed vertegenwoordigd in heel Nederland door onze aangesloten Top Movers partners. In Almere worden onze verhuizingen verzorgd door Holwerda Top Movers. Een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de verhuisbranche. Zij leveren kwaliteit en zetten de jarenlange ervaring die zij de afgelopen eeuw hebben opgedaan, graag in om ook van uw verhuizing een succes te maken.

Extra services

Het verhuisbedrijf Almere van Top Movers gaat verder dan het gemiddelde verhuisbedrijf. Zo bieden we de handyman service aan om u de nodige taken uit handen te nemen. Van het ophangen van de lampen tot het leeg opleveren van uw oude woning. Ook extra logistieke diensten, als het vervoeren van een enkel meubelstuk is mogelijk. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot opslag van uw inboedel, waarbij wij alles voor u kunnen komen halen en brengen.

Van alle markten thuis

Bij Top Movers zijn wij letterlijk van alle markten thuis. Zo kunnen we u natuurlijk helpen om uw particuliere verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen. Maar ook op de zakelijke markt hebben wij inmiddels onze sporen verdiend. Wanneer wij uw zakelijke verhuizing verzorgen, kunt u ervan op aan dat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt gaan na uw verhuizing. Wij hebben ervaring met specialistische verhuizingen, zoals scholen, ziekenhuizen en bibliotheken.

Erkende Verhuizers

Top Movers is aangesloten bij de brancheorganisatie ‘Erkende Verhuizers’. Dit betekent dat wij gegarandeerde kwaliteit kunnen leveren, waar ook regelmatig op gecontroleerd wordt. Daarbij is uw inboedel en uw verhuizing automatisch verzekerd bij eventuele schade.

Bent u benieuwd wat wij als verhuisbedrijf Almere voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wil je weten wat je verhuizing kost?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

verhuisbedrijf

Bedrijfsinformatie:

Persoonlijke informatie:

Huidige adres:

Bestemming:

Hal huisje
Toilet toilet
Woonkamer tv
Keuken kookpan
Overloop lamp
Slaapkamer bed
Badkamer douche
Zolder zolderdoos
Schuur schuur
Garage garage
Verpakkingsmateriaal Inpakken
Montage service Montage service
Inpak service Inpakken
Verhuislift service verhuislift

Versturen:

Geplande verhuisdatum:

Opmerkingen:

Privacybeleid

Jouw verhuizing