Verhuisbedrijf Breda

Zoekt u naar een betrouwbaar verhuisbedrijf Breda? Dan kunt u aan van de professionele dienstverlening van Top Movers!

Verhuisbedrijf Bredaverhuisbedrijf Breda

Top Movers heeft aangesloten partners door het hele land en daardoor een landelijke dekking. In Breda is het bedrijf De Bresser verhuizingen bv – Top Movers aangesloten. Dit verhuisbedrijf Breda is een echt familiebedrijf. Zij zijn inmiddels al decennia lang de marktleider in deze regio. Dankzij deze jarenlange ervaring leveren ze kwaliteit bij zowel particuliere verhuizingen, als zakelijke verhuizingen.

Opslag

De Bresser verhuizingen bv – Top Movers heeft ook een eigen opslaglocatie in Breda. Hier kunt u tijdelijk uw inboedel opslaan, wanneer u een tijd zal moeten overbruggen tijdens uw verhuizing. Daarbij kunnen we voor u al uw spullen halen en brengen.

Erkende Verhuizers

De verhuisbedrijven van Top Movers zijn allemaal aangesloten bij ‘Erkende Verhuizers’. Dit is de brancheorganisatie, die onder andere controleert op de kwaliteit die de verhuizers leveren. Daarbij bent u ook direct verzekerd tijdens uw verhuizing wanneer er onverhoopt schade zou ontstaan aan uw inboedel.

Verhuizingen van groot tot klein

Als het aankomt op verhuizingen is niets ons te gek. Wij hebben dan ook veel ervaring, zelfs op het gebied van de specialistische verhuizingen. Wij bedienen de particuliere markt en de zakelijke markt en verzorgen verhuizingen zowel in binnen- als buitenland. Op zakelijk gebied zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer in bedrijf bent en dus geen kostbare tijd hoeft te verliezen aan een verhuizing. Wij kunnen u in alle gevallen dan ook van A tot Z van dienst zijn en u naar alle tevredenheid begeleiden naar uw nieuwe onderkomen.

Extra dienstverlening

Naast de opslagservice en de reguliere verhuisdiensten, leveren wij als verhuisbedrijf Breda nog een heel pakket aan bijkomende dienstverlening. Bijvoorbeeld de ‘Handyman service’, waarbij we allerlei klussen voor u kunnen uitvoeren. Van het ophangen van de lampen tot het leggen van een nieuwe vloer. Ook voor het leeg opleveren van uw oude woning of bedrijfslocatie kunt u op ons rekenen. Daarnaast hebben wij ook de speciale aansluitservice, om ervoor te zorgen dat alles weer naar behoren werkt en u geen kostbare tijd hoeft in te leveren.

 

 

Wil je weten wat je verhuizing kost?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

verhuisbedrijf

Bedrijfsinformatie:

Persoonlijke informatie:

Huidige adres:

Bestemming:

Hal huisje
Toilet toilet
Woonkamer tv
Keuken kookpan
Overloop lamp
Slaapkamer bed
Badkamer douche
Zolder zolderdoos
Schuur schuur
Garage garage
Verpakkingsmateriaal Inpakken
Montage service Montage service
Inpak service Inpakken
Verhuislift service verhuislift

Versturen:

Geplande verhuisdatum:

Opmerkingen:

Privacybeleid

Jouw verhuizing