Verhuisbedrijf Groningen

Voor een verhuizing van of naar Groningen kun je bij Top Movers terecht voor een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf Groningen.

Verhuisbedrijf Groningen

Top Movers heeft door het hele land aangesloten partners en heeft daardoor een landelijke dekking. In Groningen is het verhuisbedrijf Jan de Jong Top Movers actief. Een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft binnen de verhuisbranche. Met hun klantgerichte wijze van werken kunnen zij iedere verhuizing van groot tot klein voor u verzorgen.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor alle Top Movers verhuisbedrijven van groot belang. Zo zijn wij aangesloten bij ‘Erkende Verhuizers‘ en bieden wij dus gegarandeerd de kwaliteit die u kunt verwachten van een verhuisbedrijf Groningen. Daarnaast is uw verhuizing bij ons automatisch verzekerd en is schade aan uw inboedel gedekt.

Service

Wat kunt u zoal verwachten van ons verhuisbedrijf Groningen? Meer dan u zou denken! Naast de reguliere verhuisdiensten als in- en uitpakken, vervoer en dergelijke, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen! Zo kunnen wij u helpen bij het tijdelijk opslaan van uw inboedel, wanneer u daar behoefte aan heeft. Daarbij kunnen wij ook uw inboedel halen en brengen.

verhuisbedrijf Groningen

Ook voor de bijkomende klussen kunt u rekenen op de professionals van Top Movers. Bijvoorbeeld bij het monteren en demonteren van grote meubelstukken, maar ook het opleveren van uw oude woning. De Handyman service verzorgt ook technische klussen als het ophangen van lampen en met de aansluitservice bent u zo snel mogelijk weer online en kunt u vlot weer aan de slag op uw nieuwe stek. Kijkt u vooral eens op de website om te zien welke service wij in uw geval kunnen bieden.

Particulier en zakelijk

Zowel particuliere verhuizingen als zakelijke verhuizingen zijn aan ons besteed. Ook verhuizingen naar het buitenland kunnen wij geheel voor u verzorgen, met alle bijkomende administratieve werkzaamheden. Op zakelijk gebied zijn wij ook thuis in de specialistische verhuizingen. Zo hebben wij ruimschoots ervaring in het verhuizen van instellingen, scholen en bibliotheken. Niets is ons te gek!