Verhuisbedrijf Nijmegen

Wanneer u opzoek bent naar een ervaren verhuisbedrijf Nijmegen, dan kunt u terecht bij de verhuizers van Top Movers!

Verhuisbedrijf Nijmegenverhuisbedrijf Nijmegen

Top Movers heeft vestigingen van aangesloten partners over het hele land. Ook voor verhuizingen van en naar Nijmegen kunnen we u dus altijd van dienst zijn. Onze aangesloten partners werken allemaal met hun eigen personeel. Het personeel bestaat dan ook altijd uit goed geschoolde en gecertificeerde werknemers met ruime ervaring.

Erkende verhuizers

Alle Top Movers bedrijven zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ‘Erkende Verhuizers’ en kunnen daarmee bewezen en gegarandeerd kwaliteit leveren. Uw verhuizing is automatisch verzekerd wanneer u van onze dienstverlening gebruik maakt. Zo wordt eventuele schade aan uw inboedel of tijdens uw verhuizing gewoon vergoed.

Kwaliteit

Wij staan voor kwaliteit en voor klantgericht werken en horen dan ook graag uw ervaringen om hiermee in de toekomst onszelf nog verder te verbeteren. Onze verhuizers helpen u graag en we kunnen u dan van A tot Z van dienst zijn bij verhuizingen in binnen- en buitenland. Zowel op de zakelijke markt als bij particuliere verhuizingen.

Dienstverlening

Top Movers is een erg veelzijdig bedrijf en naast de doorsnee verhuisdiensten, bieden we nog een heel scala aan extra dienstverlening rondom uw verhuizing. Bijvoorbeeld de mogelijkheid tot opslag, inclusief een haal en breng service. Handig wanneer u enige tijd zal moeten overbruggen bij uw verhuizing.

Ook met de Handyman service, onze aansluitservice en de opleverservice kunnen we u als verhuisbedrijf Nijmegen de nodige taken uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het leeg opleveren van uw oude woning of bedrijfslocatie, inclusief alle bijkomende klussen. Ook het ophangen van lampen of het monteren en demonteren van meubelstukken is aan ons besteed.

Zakelijke markt

Op zakelijk gebied kunnen we u helpen om uw bedrijf zo snel als mogelijk weer aan het werk te krijgen na een verhuizing. Ook met de specialistische verhuizingen hebben wij veel ervaring. Bijvoorbeeld met scholen, musea of instellingen. Voor ons is dan ook geen verhuizing te gek!

Wil je weten wat je verhuizing kost?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

verhuisbedrijf

Bedrijfsinformatie:

Persoonlijke informatie:

Huidige adres:

Bestemming:

Hal huisje
Toilet toilet
Woonkamer tv
Keuken kookpan
Overloop lamp
Slaapkamer bed
Badkamer douche
Zolder zolderdoos
Schuur schuur
Garage garage
Verpakkingsmateriaal Inpakken
Montage service Montage service
Inpak service Inpakken
Verhuislift service verhuislift

Versturen:

Geplande verhuisdatum:

Opmerkingen:

Jouw verhuizing