Verhuisdienst

VerhuisdienstVerhuisdienst

Help! Wij moeten verhuizen…

Verhuizen is geen pretje. U hebt het waarschijnlijk al meerdere keren in uw leven meegemaakt. Al uw meubels, huishoudapparaten, kleren en dergelijke moeten mee. U moet met zware spullen verscheidene malen de trap op en af. Woont u in een flat op een hoge verdieping? Dan is een verhuislift onmisbaar. U moet bovendien een verhuiswagen huren om al uw spullen naar uw nieuwe woonplaats te brengen. Voor bedrijven, scholen, overheids- en zorginstellingen is een verhuizing nog veel omvangrijker en ingewikkelder. Bovendien gebeurt het meer dan eens dat een gedeelte van de te verhuizen objecten voorlopig moet opgeslagen worden in een opslagplaats. Als de verhuizing uw petje te boven gaat, doet u het best een beroep op een professionele verhuisdienst. In heel Nederland mag u rekenen op de diensten van Top Movers.

Top Movers: samenwerkingsverband van verhuisdiensten

De beste verhuisbedrijven van Nederland vormen samen Top Movers. De partners van Top Movers zijn alle ervaren en gespecialiseerde verhuisfirma’s. Zij beschikken over het noodzakelijke materieel om kleine en grote verhuizingen snel en efficiënt uit te voeren. U vindt de partners van Top Movers over heel Nederland. Meer dan 500 medewerkers doen dagelijks hun uiterste best om verhuizingen van particulieren, scholen, bedrijven en instellingen in goede banen te leiden.

Naar een nieuwe woning verhuizen

Top Movers helpt u met genoegen uw huisraad te verhuizen naar uw nieuwe woonplaats. Wij komen ter plaatse met een grote verhuiswagen die vaak in één keer al uw spullen naar uw nieuwe woning vervoert. Uw inboedel van een hoge etage naar beneden brengen, vormt voor onze medewerkers geen enkel probleem. Wij beschikken over voldoende lange verhuisliften om de hoogste etages te bereiken. Onze ervaren medewerkers weten eveneens raad met zware, omvangrijke of breekbare voorwerpen die naar een nieuwe locatie gebracht moeten worden. U mag erop vertrouwen dat Top Movers uw verhuizing zorgvuldig en binnen de afgesproken tijd uitvoert.

Het verhuizen van bedrijven en instellingen

Top Movers werkt ook voor zakelijke klanten als bedrijven, scholen en zorginstellingen. Voor dergelijke grote verhuizingen moet er vooraf heel wat gepland worden. Top Movers is gespecialiseerd in dit soort grote verhuizingen. We hebben daartoe het nodige materieel en gecertificeerd personeel in huis. Indien gewenst, regelen we voor u een tijdelijke opslagplaats voor het te verhuizen materiaal. Stockage in een speciale geconditioneerde ruimte vormt voor ons ook geen probleem. Verhuist uw bedrijf of instelling naar het buitenland? U kunt bij Top Movers eveneens terecht voor internationale verhuizingen. Alle verhuizingen worden op voorhand goed gepland en nadien uitgevoerd zoals afgesproken.

Top Movers streeft naar een optimale service

Een goede dienstverlening ligt ons na aan het hart. Uw mening over onze service is voor ons van cruciaal belang. Op basis van opmerkingen en reacties van onze klanten trachten wij onze verhuisdienst voortdurend te optimaliseren. Wenst u meer informatie? Bel of mail Top Movers!