Verhuishulp bedanken? Dat doe je zo

interieurtrends voor de herfst
Wabi sabi voor je interieur
2 oktober 2019
leukste TV series
Leukste TV series om je kind tevreden te houden tijdens verhuizing
16 oktober 2019
verhuishulp bedanken

Verhuishulp bedanken

Als je gaat verhuizen is het fijn om wat hulp te krijgen van vrienden en familie. Ze kunnen helpen met de voorbereiding van de verhuizing of je laat ze meehelpen op de verhuisdag zelf. Ook als je professionals hebt ingehuurd, kan de klus sneller klaar zijn met wat verhuishulp! Maar hoe bedank je die lieve ouders, vrienden en andere familieleden die zich in het zweet voor je gewerkt hebben? Wij hebben een aantal dingen op een rijtje gezet. Hoe kun jij de verhuishulp bedanken?

Pizzatime

Tijdens de verhuizing zelf kun je niet genoeg eten en drinken inslaan om al die verbrande calorieën even aan te vullen. Het makkelijkste dat je kunt doen is een pizzaatje bestellen na de verhuisdag. Je kunt er wel van uitgaan dat iedereen daar zin in heeft. En het is tenslotte een welverdiend maaltje na het harde werken!

verhuishulp bedanken

Kaarsje aan?

Als je wat creatiever bent, dan is het ook leuk om iets voor de verhuishulp te maken om ze te bedanken. Wat dacht je van een zelfgemaakte kaars? Dan lijkt het bijna alsof jij met een housewarming gift aan komt zetten bij de helpers! Een kaars zelf maken is vrij makkelijk, check de video hieronder:

Lekker badderen

Na zo’n dag hard werken is niets lekkerder dan even te relaxen in bad of onder de douche. Even al die spieren ontspannen en het stof het afvalputje in laten glijden! Om dit extra te stimuleren kun je zelf aan de slag om bad producten te maken. Het klinkt lastiger dan het is! Bekijk hieronder hoe je dit zelf kunt maken.

Verhuishulp bedanken met een etentje

Als je iets anders wil doen dan de pizza in de avond na de verhuizing, dan kun je ook zelf kaartjes maken waarin je een uitnodiging geeft om een volgende keer te komen eten in jullie nieuwe huis. Jullie koken en zij mogen lekker genieten! Maak een mooie uitnodiging zoals hieronder. Zo heb je iets unieks voor de verhuishulp bedanken.

Mocht je dus naast vrienden en familie graag een team van professionals naast je willen hebben, dan is Top Movers de juiste partij om hierbij te helpen. Top Movers is een bedrijf met jarenlange ervaring in het verhuizen van groot en klein. Neem contact met ze op om te kijken wat ze voor je kunnen betekenen. En hoeveel hulp je ook kunt inschakelen, zorg dat je zoveel mogelijk de drie grootste vergissingen voorkomt. Hoe? Dat lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *