Verhuiswagen

Verhuiswagen

Verhuiswagen

Bij een verhuizing is de kwaliteit van de verhuiswagen één van de belangrijkste zaken om een veilig en probleemloos transport van de de goederen te verzekeren. Zonder verhuiswagen is verhuizen immers niet mogelijk! Maar wat bepaalt nu of een verhuiswagen geschikt is voor de taak? Top Movers maakt gebruik van de allerbeste transportmiddelen voor elke verhuizing, en die worden gekozen op basis van de volgende factoren:

1. De afmetingen van de te verhuizen spullen

Eerst en vooral is het van belang te weten wat er precies verhuisd moet worden. Zo spelen de lengte en breedte van die objecten een grote rol: als de verhuiswagen immers te klein is, dan zit men met een groot probleem. Ook de hoogte is belangrijk: verhuiswagens zijn vaak tot 2 meter hoog, maar de verhuisbak zelf is vaak slechts 1,5 meter hoog. Top Movers heeft voor elke situatie de beste verhuiswagen, volledig afgestemd op de afmetingen van je bezittingen!

2. De af te leggen afstand van een verhuizing is ook belangrijk!

Natuurlijk speelt de afstand naar de nieuwe woning ook een rol bij de keuze voor een verhuiswagen. Als je bijvoorbeeld verhuist van Amsterdam naar Maastricht, dan biedt Top Movers je een grote verhuiswagen waarmee je alles in één keer kunt vervoeren. Als je een dergelijke afstand immers een paar keer moet afleggen, dan verlies je niet enkel veel tijd, maar ook heel wat geld aan benzine. Voor kortere afstanden is het natuurlijk wel mogelijk om een paar keer te rijden, aangezien je voor een kleinere verhuiswagen wel heel wat minder betaalt. Hoe dan ook biedt Top Movers voor elke verhuisopdracht de geschikte verhuiswagen!

3. Het laadvermogen

Tenslotte speelt het laadvermogen van de wagen een belangrijke rol. Als je bijvoorbeeld alles in één keer wil vervoeren, dan is het beter om te kiezen voor een verhuiswagen die stevig genoeg is – en best wat overschot biedt. Bij verhuizingen gaat het immers vaak om zware objecten (kasten, zetels, enzovoort), waardoor het laadvermogen van de wagen dus best in het oog wordt gehouden.

Als je bijvoorbeeld laminaat wil vervoeren voor een nieuwe vloer van wel 100 vierkante meter, dan heb je al een serieus laadvermogen nodig. De vloer en de ondervloer wegen samen al gauw 700 kilo. Daarbij is het ook belangrijk om het gewicht van de inzittenden mee te rekenen, waardoor de lading al snel meer dan 1000 kilo kan gaan wegen. Top Movers biedt voor elke verhuisopdracht – groot of klein – de beste verhuiswagens!

Top Movers: hoogstaande kwaliteit en service

Naast de kwaliteit van de verhuiswagenservice is natuurlijk ook de dienstverlening belangrijk. Bij Top Movers is elke verhuismedewerker geschoold én ervaren, waardoor je dus altijd kunt rekenen op een efficiënt transport van je bezittingen – zowel voor particuliere opdrachten als verhuizingen voor bedrijven, scholen en grootschalige verhuizingen!