Verhuizen mannenwerk? Dacht het niet!

studio
Studio inrichten? Denk hieraan bij je verhuizing
19 februari 2020
Top-movers-verhuist-Philips-cover
Top Movers verhuist Philips van de Boschdijk naar de High Tech Campus
4 maart 2020
mannenwerk

Wat is de vrouwelijke vorm van verhuizer? Verhuisster? Dat klinkt goed! Verhuizen is namelijk écht niet alleen voor mannen, ook vrouwen kunnen prima een verhuizing verzorgen. In deze blog geven we de vrouwelijke verhuizers onder ons graag wat tips, zodat jij met vertrouwen je verhuizing kunt aanpakken. Verhuizen hoeft zeker geen mannenwerk te zijn.

Gebruik je hersenen, in plaats van je spierballen

De belangrijkste tip die we verhuis-sterren kunnen geven is om je hersenen te gebruiken in plaats van je spierballen. Het is helaas een feit dat in de meeste gevallen mannen sterker zijn dan vrouwen. Daarom is het belangrijk om de verhuizing vooral op een slimme manier aan te pakken. Met de juiste middelen kun je deze klus dan prima klaren. Je kunt hierbij denken aan een verhuislift. Een verhuislift zorgt ervoor dat je zware meubels niet via een smal trapgat naar boven hoeft te tillen. De verhuislift tilt deze meubels namelijk langs de gevel omhoog. De verhuislift wordt bediend door een van de ervaren verhuizers van TopMovers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veiligheid, wij zorgen ervoor dat al jouw spullen op een goede manier boven komen.

via GIPHY

Loop een keer vaker

Het is verleidelijk om twee dozen op elkaar te zetten en deze in een keer naar binnen te brengen. Maar als je hiermee door je rug gaat is het natuurlijk helemaal niet efficiënt. Je moet immers een hoop tillen tijdens een verhuizing. Loop daarom liever een keertje extra en spaar je rug en knieën.

via GIPHY

Zet je kwaliteiten in

Ben jij misschien niet super sterk, maar wel onwijs georganiseerd? Maak daar gebruik van! Het scheelt enorm veel werk als je jouw verhuizing gestructureerd aanpakt. Zorg ervoor dat je verhuisdozen op een logische manier zijn ingepakt en gelabeld, zodat je ze in de nieuwe woning makkelijk op de juiste plek kunt zetten. Als jij degene bent die de verhuisdozen moet tillen kun je er ook voor zorgen dat deze dozen niet té zwaar beladen worden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je in iedere doos een goede mix maakt van zware en lichte spullen. 

via GIPHY

Durf om hulp te vragen

Natuuuurlijk ben je sterk en handig genoeg om je verhuizing zelf aan te pakken, maar je kunt ook altijd om hulp vragen. De verhuizers van TopMovers helpen je graag bij het plannen van je verhuizing. We brengen jouw sterke punten samen met die van onze krachtpatsers van verhuizers en jouw verhuizing is in mum van tijd gepiept. Mannenwerk? Dacht het niet.

via GIPHY

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *