Verhuizen met je bedrijf? Ga hier naartoe!

Verhuizen
Verhuizen? Vergeet vooral je kinderen niet!
5 juni 2019
besparingstips
Durf jij zóveel te besparen?
19 juni 2019

Verhuizen met je bedrijf

Ben je van plan te verhuizen met je bedrijf, maar weet je nog helemaal niet waar? Dan is het raadzaam om hier goed onderzoek naar te doen! Het ligt er helemaal aan wat voor jouw bedrijf belangrijk is. Maar er zijn een aantal steden die tot de top 3 behoren. Omdat ze centraal liggen, goede verbindingen hebben of simpelweg leuker zijn dan andere steden. Wij hebben er drie op een rijtje gezet.

Stipt op één: Amsterdam

Amsterdam staat met stipt op één. Niet alleen de hoofdstad van ons land, maar ook nog eens centraal gelegen. Er hebben zich in de loop der jaren ontzettend veel bedrijven gevestigd in Amsterdam. Dus je hebt hier ook veel nationaliteiten rondlopen. Amsterdam is ook ontzettend veel aan het bouwen om (grote) bedrijven aan te trekken om te verhuizen met je bedrijf. Het handige is dat als je eventueel gaat verhuizen met je bedrijf naar de buitenranden van Amsterdam, de verbindingen heel goed zijn. Je bent met de metro zo in het stadscentrum en het is voor zakelijke klanten makkelijker om naartoe te rijden vanaf de ring van Amsterdam.

Verhuizen met je bedrijf naar Rotterdam?

Rotterdam is de op-twee-na grootste stad van Nederland. Nou gaat het niet per se om de grootte van de stad, maar de ligging van ervan zeker wel! En Rotterdam is de uitgelezen plek als je bedrijf in de transport sector zit. Met de grootste haven van Europa is dit de beste plek om te zijn en om kosten te besparen. Daarnaast heeft Rotterdam veel meer een start-up gevoel. De stad is natuurlijk nog vrij nieuw en er komen steeds meer moderne gebouwen bij. Het is hip en happening in Rotterdam.

Oh oh Den Haag

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen! Maar er is meer! Want ook deze stad is bruisend voor bedrijven. Er is meer dan een politiek centrum als je gaat verhuizen met je bedrijf. De verbindingen zijn erg goed met andere steden. En mocht je veel werken met internationale bedrijven/partners, dan is deze stad er om ze een beetje te imponeren. Prachtige architectuur, dichtbij het strand en toch ook wat nationale allure met de politiek.

Ben je er al een beetje uit waar je naartoe wilt verhuizen met je bedrijf? Dan is het wijsheid om te werken met verhuizers die goed kunnen helpen bij een zakelijke verhuizing. Want er komt natuurlijk meer bij kijken dan een privé verhuizing! Een betrouwbare partij met jarenlange ervaring is bijvoorbeeld Top Movers. Hun bevlogen team staat voor je klaar. Neem contact met ze op voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *