Verhuizen met minder leuke collega’s, hoe doe je dat?

internationaal verhuizen
Internationaal verhuizen? Deze bekenden gingen je al voor!
11 september 2019
Welk kantoortype ben jij?
Welk kantoortype ben jij?
25 september 2019
minder leuke collega's

Minder leuke collega’s

We hebben ze allemaal, die minder leuke collega’s… Die collega’s die je het liefst niet bij het koffiezetapparaat tegen wil komen. Want dan moet je een praatje maken, terwijl je eigenlijk helemaal niks met die persoon hebt. Of heb je minder leuke collega’s waar je direct mee moet samenwerken? Ook dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Kijk maar eens bij Toren C! Dat wordt nog knap lastig als je later in een meeting moet zitten en moet samenwerken…

Maar hoe verhuis je dan eigenlijk met minder leuke collega’s? Wij hebben wat tips op een rijtje gezet.

Focus je op anderen

Allereerst is het nu eenmaal een feit dat je het met de een beter kunt vinden als met de ander. En daar is verder niks mis mee! Weest juist blij dat je het met een aantal erg goed kunt vinden. Daar haal je plezier uit. En dat legt gelijk de focus ook anders. Mocht je met die minder leuke collega moeten samenwerken, zorg dan dat je je energie haalt uit de personen met wie je het wel kan vinden.

Zit elkaar niet in de weg

Zorg dat je elkaar niet in de weg zit, als je al minder leuke collega’s hebt, dan is het handig om nog meer ongemakkelijke situaties te voorkomen. Let it be! Als je heel geforceerd toch probeert iets van een band op te bouwen, dan zul je waarschijnlijk niet erg ver komen. Zeker niet als het op verhuizen aankomt.

Ga het gesprek aan met minder leuke collega’s

Als je met het hele team ervoor moet zorgen dat de verhuizing goed loopt en je kunt het écht niet vinden met die minder leuke collega, dan is het misschien handig om er toch over te beginnen. Mocht er iets voorgevallen zijn waardoor je deze collega minder leuk vindt, dan zou je daar een gesprek over kunnen voeren. Zorg dat je het vooral bij jezelf houdt en niet op de ander gaat zitten vitten.

Mocht je op zoek zijn naar een verhuisservice die alles uit handen kan nemen, dan is Top Movers de juiste optie! Top Movers heeft jarenlang ervaring met het verhuizen van bedrijven. Zo kunnen ze helpen met een verhuisplan en ook alles monteren op de nieuwe locatie. Zo kan het personeel ontlast worden en gelijk weer aan de slag na de verhuizing. Neem contact met ze op om te kijken wat ze voor je kunnen betekenen. En bekijk gelijk even hoe jij het tofste kantoor creëert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *