Verhuizen? Vergeet vooral je kinderen niet!

Zakelijke verhuizing
Opletten geblazen!
29 mei 2019
Verhuizen met je bedrijf? Ga hier naartoe!
12 juni 2019
Verhuizen

Verhuizen

Hoe vaak verhuis je in je leven? Gemiddeld is dat zo’n 7 keer, blijkt hieruit. Dat is dus zo’n 1 keer per 10 jaar! Dat valt eigenlijk wel mee. Dit is natuurlijk een gemiddelde. Er zullen mensen zijn die misschien wel elk jaar verhuizen. Of mensen die twee keer in hun hele leven zijn verhuisd. Dat is best opvallend! Het ligt er ook aan waar je woont. Zo verhuizen mensen in de stad veel meer dan mensen op het platteland.

Grote impact

Verhuizen is één van de dingen die het meeste impact heeft op een mensenleven. Dat is naast iemand verliezen. Vrij heftig! Het heeft veel impact als je helemaal moet wennen aan een nieuwe omgeving. Je moet van een onbekend huis weer een thuis maken. Ook moet je misschien wel nieuwe vrienden maken in de buurt. Dat heeft allemaal even tijd nodig!

Verhuizen met kinderen, doen of niet doen?

Maar wat als je kinderen hebt en je wilt verhuizen? Wat blijkt.. Verhuizen is niet zo goed voor kinderen helaas. Zo schijnt het te zijn dat ze er echt flink last van kunnen hebben. Het is ook niet niks als ze hun vertrouwde omgeving op moeten geven! Vriendjes en vriendinnetjes wonen misschien wel niet meer dichtbij. Dat is zeker even wennen. Een nieuwe school zal het er ook niet makkelijk op maken. Maar betekent dat dan dat je helemaal niet moet verhuizen? Nee hoor! Natuurlijk niet.

Verhuizen is leuk!

Ondanks al deze vrij negatieve uitspraken, heeft verhuizen ook vele leuke kanten! Tijd voor een nieuw avontuur en spannende tijden. Dat kan ook juist energie geven! Als je er even de tijd voor neemt, ook om je kinderen mee te nemen in het verhaal, dan kan je een vrij gemakkelijke transitie verwachten. Verhuizen zal altijd wat moeite kosten, maar als je het in goede banen leidt dan scheelt dat al de helft!

Het kan ook helpen om de verhuizing zelf uit handen te geven. Zo kun jij je volledig focussen op het nieuwe huis en de kinderen. Vergeet ook vooral niet zelf even stil te staan bij het nieuwe avontuur dat voor de deur staat! Gelukkig kan je op het team van Top Movers bouwen. Hun professionele en enthousiaste verhuizers staan voor je klaar. Ook kunnen ze helpen met inpakken of kasten in elkaar zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *