Verhuizer

Verhuizer

VerhuizerEen verhuizer is waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt als je een verhuis plant, en dat is ook logisch: een dergelijk persoon of bedrijf biedt heel wat voordelen, vooral op praktisch vlak. Verhuizen is immers een ingewikkelde en tijdrovende bezigheid die je misschien toch beter aan een specialist overlaat. Zo ben je zeker dat alles tot een goed einde komt. Wat zijn nu de voordelen van een verhuizer bij Top Mover? Een belangrijke vraag als je er beroep op wil gaan doen!

1. Altijd de beste kwaliteit

Een Top Mover verhuizer biedt altijd en overal de beste kwaliteit, waarbij vooral factoren zoals milieu en veiligheid erg centraal staan. Elke medewerker wordt getest om te kijken of hij of zij voldoet aan alle vereisten, zodat je altijd zeker kunt zijn van de hoogste standaarden op het vlak van efficiëntie en veiligheid.

2. Een uitgebreide verzekering

Zelfs de meest ervaren verhuizers kunnen altijd een ongelukje hebben, hoe voorzichtig hun aanpak ook is. Daarom biedt Top Movers een verzekering van al je bezittingen – tot een waarde van wel 100.000 euro – gebaseerd op de nieuwwaarde!

3. Een service die altijd klaar staat

Natuurlijk klinkt dit vanzelfsprekend, maar wat als familie plots niet meer kan helpen, of als je verhuisbedrijf ineens failliet gaat? Zelfs als dit gebeurt zorgt Top Movers ervoor dat de verhuizing door een partner wordt uitgevoerd, zonder dat je daarvoor meer betaalt.

4. Professionele en ervaren verhuizers

Het team van Top Movers bestaat uit gecertificeerde, ervaren verhuizers, en daarbij is er een minimum aantal verhuizers voor elke opdracht. Zo ben je zeker dat je dus beschikt over een volwaardig team dat een efficiënte en veilige verhuis van je bezittingen verzekert!

5. Duidelijkheid en transparantie bij Top Movers

Bij een verhuis met een verhuisservice is duidelijkheid erg belangrijk, en Top Movers draagt dit dan ook hoog in het vaandel. Erkende Verhuizers heeft met de Consumentenbond algemene voorwaarden opgesteld, waardoor je dus altijd zicht hebt op wat je aangeboden krijgt als klant!

6. Beroep doen op een verhuizer bespaart je tijd

Eén van de eerste redenen waarom je waarschijnlijk beroep doet op een verhuisdienst is omdat je graag tijd overhoudt voor andere zaken. Top Movers geeft je die mogelijkheid: dankzij het professionele team kun je op beide oren slapen tijdens de verhuis en kun je zelf tijd steken in bijvoorbeeld het inrichten van de woning, of het leren kennen van je nieuwe buurt!

Top Movers biedt kwaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid

Top Movers werkt samen met Erkende Verhuizers in heel Nederland en biedt de allerbeste service voor alle verhuiswerken. Van zakelijk tot particulier, van verhuizingen voor scholen en zorginstellingen tot grootschalige opdrachten, niets is onmogelijk. Met meer dan 500 ervaren en opgeleide medewerkers is de dienstverlening van de hoogste standaard, waarbij factoren zoals klantvriendelijkheid en veiligheid centraal staan!