Verhuizers

Verhuizers

Binnenkort verhuizen? Dan bent u bij Top Movers verhuizers op het juiste adres!

VerhuizersGaat u binnenkort verhuizen? Dit kan de nodige stress opleveren. U moet voor een bepaalde tijd al uw spullen volledig ingepakt van de ene locatie naar de andere locatie vervoeren. Het is daarom belangrijk een goed verhuisbedrijf in te schakelen. Er zijn vele verhuizers in Nederland actief. U zult al snel door de bomen het bos niet meer zien! Het is vooral belangrijk dat u verhuizers kiest die betrouwbaar zijn en werken met deskundige, opgeleide werknemers. Zo weet u dat uw goederen veilig van het ene naar het andere adres worden verplaatst. Top Movers is een samenwerkingsverband van vooraanstaande, Erkende Verhuizers, dat in ieder deel van Nederland is gevestigd. Iedere aangesloten partner heeft het woord kwaliteit hoog in het vaandel staan! In totaal werken meer dan 500 goed opgeleide medewerkers voor Top Movers in het land om verhuizingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Top Movers houdt nauwlettend de kwaliteit in de gaten.

Particuliere verhuizing? Top Movers verzorgt verhuizingen voor ieder speciaal op maat

Top Movers verzorgt verhuizingen voor ieder speciaal op maat. Gaat het om een particuliere verhuizing of een zakelijke? In beide gevallen bieden wij graag onze diensten aan. In de loop der jaren heeft Top Movers al vele particulieren, bedrijven, overheden, scholen en zorginstellingen geholpen met een vlekkeloze verhuizing. De verhuizingen worden speciaal op maat geleverd. Bent u een gezin? Dan heeft u misschien minder mankracht nodig dan als het gaat om senioren die willen verhuizen. Top Movers zorgt er in dat geval voor dat het aantal medewerkers wordt afgestemd op de verhuizing. Top Movers deelt de verhuizingen vaak in vier groepen in: voordelig verhuizen, gezinnen, 55-plussers en senioren. Zo houdt Top Movers rekening met uw specifieke wensen.

Ook voor zakelijke verhuizingen kunt u bij Top Movers terecht

Een zakelijke verhuizing van een kantoor is vaak een hele onderneming. Het gaat niet alleen om het in- en uitladen van kantoormeubilair, maar om het verhuizen van een compleet bedrijf. Top Movers is gespecialiseerd in grote verhuizingen en beschikt over projectmanagers die de verhuizing tot een succes kunnen maken. Zij kunnen werken op basis van vier disciplines, te weten facilitair, bouwkundig, medewerkers/afdelingen en financieel. Facilitair houdt in dat de projectmanager de feitelijke verhuizing aanstuurt. Bij de bouwkundige discipline gaat het bijvoorbeeld om het plaatsen van systeemwanden. Verder kan de projectmanager de afdelingen en werkplekken van de medewerkers op de nieuwe locatie indelen. Bovendien kan de projectmanager de stichtings- en exploitatiekosten voor u berekenen, zodat u een overzicht over het financiële aspect hebt. Het is zeer handig om de projectmanager een of meerdere taken te laten uitvoeren, zodat zij met hun expertise de verhuizing vlekkeloos kunnen laten verlopen.

Verhuizen naar het buitenland?

Gaat u verhuizen naar het buitenland? Of wilt u vanuit het buitenland in Nederland komen wonen? Uiteraard kunt u bij Top Movers terecht voor uw internationale verhuizing. Wij werken nauw samen met de beste internationale verhuisbedrijven waardoor het mogelijk is in elk deel van de wereld uw goederen veilig te plaatsen. In Nederland beschikken wij over 25 vestigingen, zodat wij u van de beste dienstverlening kunnen voorzien.

Verhuizen is meer dan alleen goederen verplaatsen

Verhuizen is meer dan alleen spullen inpakken en naar een andere locatie brengen. U wilt immers dat uw verhuizing zo voorspoedig mogelijk verloopt. Wij kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring helpen met hulp- en transportmiddelen om het verhuizen gemakkelijker te maken. Wij kunnen daarbij inpaktips geven om schade aan uw spullen te voorkomen. Kunt u niet meteen de goederen op de nieuwe locatie plaatsen? U kunt de goederen voor een korte of langere periode bij Top Movers opslaan op een beveiligde en optimaal geconditioneerde opslagruimte. Top Movers verzorgt graag uw verhuizing!