VERZEKEREN OF NIET?! | Verhuisvlog #1

wat mag weg?
Verhuizen; wat blijft en wat mag weg?
28 april 2018
housewarming party 
Housewarming party
14 mei 2018

Verzekeren doe je om een stukje onzekerheid weg te nemen bij je verhuizing. Verhuisbedrijf Top Movers is ook een erkende verhuizer en maakt gebruik van de garantiecertificaat.

Welkom bij de allereerste Top Movers Vlog. Vanaf vandaag gaan we je elke week op de hoogte houden van verhuisnieuwtjes, tip, tricks, do’s en dont’s.

Vandaag gaan we het hebben over verhuisverzekeringen en of dat nodig is. Doe je de gehele verhuizing zelf en het maakt je niets uitmaakt dat je servies gebroken aan kan komen in je nieuwe huis of het antiek beschadigd is dan zou ik zeker geen verzekering nemen.

Maar om je kopjes heel te verhuizen pak je ze zo het beste in. Voor je kostbaarheden is er vaak de mogelijkheid om een kluisje te huren bij uw bank. Vergeet dan ook niet uw waardevolle papieren hierin op te bergen.

Om het hele verzekeringscircus te omzeilen kun je het beste met een erkende verhuizer samenwerken. Standaard is uw inboedel dan al verzekerd tegen een laag tarief. Maar neem vooral ook contact op met je eigen verzekeringsadviseur. Een aanvullende verzekering kan noodzakelijk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *