Video: OPRUIMEN ZONDER HOOFDPIJN?! | Verhuisvlog #4

Huis leegruimen na het overlijden
Huis leegruimen na het overlijden van een dierbare
3 november 2018
Top Movers onderschrijven de Code Verantwoordelijk Marktgedrag
19 november 2018

Veel mensen zien erg tegen een verhuizing op.

Als je eens goed om je heen kijkt dan zijn de kamers voller met spullen dan je dacht. Verhuizen is de aangewezen tijd om eens te ruimen dus maak een begin in een kamer en sorteer alles op wat je minstens al een jaar niet hebt aangeraakt.

Tijd om op te ruimen! Maak vier stapels , een voor vuilnis, een voor de kringloopwinkel, een voor de verkoop en een stapel houden. Verplicht jezelf om bij elk stuk een stapel te kiezen, voor je het weet ligt er een vijfde stapel “twijfel”. Heb je toch een twijfel geval leg het dan op de stapel houden. Later kun je altijd nog beslissen wat te doen. Om straks minder in te hoeven pakken is het makkelijker om de stapel “houden” gelijk in dozen te pakken, dat bespaart je straks inpakwerk. Leg niet te snel iets op de stapel kringloopwinkel want als je misschien spijt zult krijgen is het weg.

De kinderen slaan ook altijd allerlei spullen op bij de ouders deze moeten ook op een zeker moment weg. Begin ruim op tijd van te voren want alles doorakkeren kost meer tijd dan u denkt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *