Waarom niet? Een waterval of rivier in huis!

Help, mijn man is geen klusser
Help, mijn man is geen klusser
13 maart 2019
Studentenhuis
Wauw! Dit is een bijzonder studentenhuis
27 maart 2019
Waarom niet? Een waterval of rivier in huis!

Interieurtips waar je wat mee kan

In Miami staat dit huis, waarbij er een rivier en waterval door het huis heen lopen! Heel bijzonder. De rivier en de waterval waren natuurlijk al aanwezig toen ze het huis gingen bouwen. Maar als je ook een bijzonder interieur wilt, dan kan je dat met een aantal interieurtips zeker bereiken! Als je gaat verhuizen of net verhuisd bent, dan is het heerlijk om je nieuwe huis in te richten. Zo heeft de een een heel plan uitgestippeld en laat de ander het wat meer op zijn beloop. Lees hieronder de interieurtips voor wat leuke aanpassingen.

Plattegrond bij de hand

Zorg ervoor dat je een tekening of plattegrond bij de hand hebt als je je interieurplannen gaat maken. Zo heb je een totaaloverzicht en kan je goed zien waar de hoeken zitten en hoeveel ruimte er daadwerkelijk is. Als je echt handig bent, kan je de indeling vervolgens op de plattegrond uittekenen. Zo zie je gelijk of jouw ideeën allemaal passen!

Oud & nieuw: een perfecte combi

Sommige mensen willen een compleet nieuw interieur als ze gaan verhuizen. Dat klinkt heel leuk, maar je kan ook prima nieuw met oud combineren natuurlijk! Dat is dan ook een van onze interieurtips. Geef die kast van oma een likje verf en zorg dat die kussens een nieuwe hoes krijgen. In combinatie met wat nieuwe meubels straalt je huis (weer)!

Verschillende materialen

Ben je een fan van verschillende materialen? Mooi! Combineer deze dan met elkaar. Zorg voor hout met beton, of baksteen met stucwerk. Dit geeft vaak een bijzonder effect als je dit bij elkaar zet. Ook kan je natuurlijk eindeloos combineren met verschillende kleuren om een leuk effect aan je interieur te geven.

Water, niet tegen de dorst

We sluiten onze interieurtips af met water. Als je echt iets anders wil, dan krijg je dat zeker weten voor elkaar met water. Water? Ja, als je iets met water doet in je huis, dan is dat al snel anders en bijzonder. Vaak zie je een vijver in de tuin, maar zodra je gaat werken met water in huis heb je een heel ander effect. Neem een fonteintje in de woonkamer of keuken bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een gigantisch aquarium met mooie, tropische vissen erin?

Als je wel wat hulp kan gebruiken tijdens de verhuizing, dan is het wijsheid om een verhuisbedrijf hiervoor in te huren. Zij kunnen je helpen met alles rondom de verhuizing. Zo hoef jij je alleen nog maar druk te maken over de inrichting van je nieuwe huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *