Wabi sabi voor je interieur

Welk kantoortype ben jij?
Welk kantoortype ben jij?
25 september 2019
verhuishulp bedanken
Verhuishulp bedanken? Dat doe je zo
9 oktober 2019
interieurtrends voor de herfst

Interieurtrends voor de herfst

De herfst is weer aangebroken. Dan is het moment daar dat je wat vaker binnen zult zijn. Lekker met een dekentje en warme chocomelk op de bank terwijl het buiten al sneller donker wordt en vaker gaat regenen… En omdat je wat vaker binnen zal zitten is het heerlijk om je huis herfst proof te maken! Zo kun je verantwoord binnen blijven én leuke spulletjes voor je huis kopen (dat willen we altijd allemaal wel). Dit zijn de interieurtrends voor de herfst. Lees je mee? En er zijn zeker ook een aantal blijvertjes te zien bij de interieurtrends voor de herfst!

Velvet rocks!

De stof velvet is al een tijdje in beeld. Velvet banken, velvet poefs en velvet stoelen… En dan wel in allerlei kleuren! Voor de herfst kun je voor een donkere groene tint gaan of donkerrood. Deze tinten steken prachtig af als je een witte muur hebt! Of vervang je rotan poef een keertje met een velvet kruk (eventueel met franjes).

interieurtrends voor de herfst

De natuur roept

Een andere trend die je in de herfst ook ziet is de trend van natuurlijke tinten en materialen. Rotan, leer, hout en beton spelen de hoofdrol. Voor de herfst zou je dit kunnen combineren met mooie kaarsen, wollen plaids voor op de bank en een houten paneel voor aan de muur. Nog leuker, combineer deze natuurlijke tinten met een velvet bank! Durf te spelen met verschillende materialen. Je zou voor een natuurlijke tint velvet bank kunnen kiezen om het geheel te mêleren.

interieurtrends voor de herfst

Stoer maar warm

Metaal, donkere tinten en robuuste meubels zien we veel als interieurtrends voor de herfst. En al klinkt dat misschien een beetje te donker, je krijgt een verrassend effect als je deze materialen en stijlen met elkaar combineert! Je zou deze trend ook kunnen voortzetten en wat meer groen toevoegen. Kies voor prachtige grote planten of mooie gedroogde bloemen in herfstige tinten. Gedroogde bloemen zijn ook helemaal in!

interieurtrends voor de herfst

Interieurtrends voor de herfst: Wabi Sabi

Ken je Wabi Sabi? Dat is een Japanse filosofie waar het draait om het hergebruiken van materialen en spullen te maken in plaats van gelijk weg te gooien. Niet is een keer af, niets is perfect. Juist door de perfectie in imperfectie te zien leef je gelukkiger. Volgens de Japanners dan! Voor de herfst moet je dan denken aan tweedehands meubels die je een nieuw leven kunt geven. Of geef dat oude kastje van oma een likje verf voor een nieuwe look.

interieurtrends voor de herfst

Mocht je deze herfst gaan verhuizen, dan kun je gebruikmaken van de service van Top Movers. Top Movers is een verhuisbedrijf met een jarenlange ervaring met verhuizingen. Door hun professionele team in te schakelen hoef je zelf niet te verhuizen en kun je je tijd besteden aan de inrichting van je nieuwe huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *